In gura lupului

Guru Business vaca si baletul

guru_business_Tilvar_Claudiu_pareri_cuibus_blogÎntâmplător am dat de blogul lui Tilvar Claudiu gurubusiness.ro pe care promovează cu surle și trâmbițe cică un “trainingul de 7 zile despre afacerile online”. M-am băgat să văd ce fel de informații se prezintă. Data pentru primul training a fost 15 mai, care de fapt a fost 21 mai, din start o porcărie, sau AȘA NU SE FACE într-un business online! Dacă tu îmi promiți un produs în data de 15 și vine în 21 clar nu voi cumpăra nimic de la tine never ever pentru că ești neserios! La finalul mailului cu primul video apare “Peste 2 zile o sa primesti lectia 2”, deci în data de 23 așteptam lecția 2..dar din părți, iar prin Focșani nu au calendare și primesc mail în 29 cu lecția nr.2. Halal training mister Tilvar Claudiu, înainte să începi să dai sfaturi la alții cumpără-ți un calendar și un ceas dacă nu știi să le folosești pe cele online..poate așa îți amintești și tu zilele!

Bun trecem peste amenzia zilelor și să vedem conținutul..de mult nu am mai râs așa de bine la un video, povești cu pești în stil american, parcă era o prezentare în stil MLM:))=)) . Acest tip nu are nici o treabă cu afacerile online, iar site-ul lui pe care îl prezintă în videoul 2 e varză. Marele “Studiu de caz pe prima mea afacere online ( 1300 euro/luna )” =)) foarte tare un blog de Page Rank 2 face bani fără umăr, măi să fie a apărut o cloșcă cu puii de aur în Focșani? Cică a făcut banii aceștia pe un tutorial pe design..m-am uitat de curios la un tutorial, jenant, există  sute de tutoriale gratuite mult mai bune și mai complexe. Trebuie să fii neofit rău de tot ca să dai banii pe astfel de traininguri subțirele.

Eu unul nu voi mai urmări acest training deoarece e jenant de slab. Să îți crească vânzările fără număr mister Tilvar Claudiu și să-ți cumperi un calendar dacă nu știi să le folosești pe cele ONLINE!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Anonimus

Ce spui aici e din pacate adevarat. Claudiu Tilvar face treaba buna, in cursurile sale, dar nu e punctual , una zice alta face. Sta prost la capitolul organizare, pentru ca nu cred ca este atat de asaltat incat sa nu iti dea atentia cuvenita.

Nemes

Uitandu-ma la blogul tau nu te vad in masura sa vorbesti despre afaceri online; e prima data cand intru pe pagina ta, si asta din greseala, cautand gurubusiness.
Sa fie articolele nejustificate despre alte siteuri de top, un mod al tau de a-ti promova pagina?