Advertising

Gutuie.ro

gutuie_cuibus_blog_TransilvaniaUn business de succes trebuie să aibă la bază câteva lucruri elementare pentru ca roata să se învârtă. Porbabil că v-ați dat seama despre ce este vorba, sunt lucruri simple, au costuri relativ minime și stau la baza oricărei companii mari, mici, o firmă oarecare sau o afacere diferită.

Această bază este formată din papetarie si birotica. De la ele pornește totul. Sunt lucruri relative și poate nesemnificative pentru voi, le treceți cu vederea dar nu este chiar așa.

Când vă vin în minte cuvintele papetarie și birotică la ce vă gândiți? Eu mereu mă gândesc la un loc spațios, plin de lucruri atrăgătoare care mereu, pentru mine sunt de neajuns. Mi-ar plăcea să cumpăr și bibliorafturi să-mi pun toate cursurile de la facultate pe ani, mi-ar plăcea sa-mi cumpăr hârtie colorată să pot face fișe de lectură mult mai interesante. Aș vrea și un flipchart la mine în cameră sau la birou, sa-mi fie la îndemână atunci când vreau să le explic ceva colegilor sau sa-mi notez vreo idee nouă de proiect.

Gandiți-vă la cum v-ar plăcea să arate biroul dumneavoastră! Cum l-ați schimba din griul plicticos și mohorât. Era birourilor standard a trecut, creativitatea la locul de muncă este importantă și are o legătură strânsă cu locul unde o proiectați. Mie îmi place ca totul să fie ordonat, să nu te distragă nimic de pe birou atunci când îți începi lucrul. Cu toate acestea îmi place să am la îndemănă notes-uri, post-it-uri, o agendă sau un caiet. Agrafele de  birou fac și ele parte din design-ul pe care l-am creat, sunt colorate și mă bindispun.

Folosiți-vă de tertipuri și creați-vă o ambianță plăcută la locul de muncă, aduceți o notă optimistă locului. Lipiți-vă post-it-uri pe monitorul aflat pe biroul dumneavoastră, scrieți pe ele citate care vă fac plăcere, care vă bucură sau pur și simplu un cuvânt care vă înveselește.

Cumpără-ți un stilou sau un pix care îți place și îți face plăcere să-l folosești cât mai des. Înrămează o fotografie și adu-o cu tine la servici, îți va face bine să arunci o privire către ea atunci când lucrurile nu merg foarte bine. Cumpără-ți o plantă micuță care v-a aduce prospețime locului. Cana de cafea este și ea un element care face parte din toată ambianța. V-a sta mult timp pe biroul tău și cred că ai putea să îi oferi o atenție deosebită atunci când o cumperi.

Folosește-ți imaginația și creează un birou pe placul tău! Starea ta o să se schimbe radical în bine..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments