Clujul de langa noi,  Cultura & Media,  Turism

Happy Movie – UPDATE

banner-happy_06apr_cluj_300x250_cuibus_blog_transilvaniaAstăzi veți putea vizualiza filmul Happy Movie la Diesel Club în Cluj-Napoca. Timp de 4 ani, regizorul nominalizat la Oscar, Roko Belic, a colindat lumea întreagă și a mers din SUA până în Japonia, din Danemarca până în Africa, pentru a descoperi care este secretul celei mai râvnite emoții, Fericirea!
Multipremiatul documentar Happy Movie (de 78 de minute) însumeaza interviuri cu baștinași, simple persoane, experți în dezvoltare personală sau neurologi specializați în studiul fericirii, spre o mai profundă înţelegere a ceea ce înseamna fericirea şi cum putem urmări o viață mai sănătoasă și mai fericită. Sunt curios dacă se termină cu clasicele clișee americane că trebuie să mergi după visul tău și altele de genul acesta.
Mai multe informații aici: instituteforhappiness.ro
Pentru bilete, informații și rezervari sunati la 0756.476.054.
Biletele se pot cumpara in avans de la birourile Diesel Club (P-ta Unirii 10), sau la fața locului, în cazul în care mai sunt locuri disponibile.
Preț bilet: 20 lei

UPDATE!

Trecând peste organizarea execrabilă, în sensul că proiecția s-a făcut în fața barului din Diesel, iar mulți spectatori fumau fără nerușinare..lucru nespecificat în anunțurile făcute de către organizatori, documentarul a fost bunicel. Proiecția a început cu 35 minute întârziere..pentru că aștepta lume și să facă lumea și ceva vânzare la bar, iar lucru nespecificat. Poate la miticii din bucurești se practica asta, la CLUJ filmele, proiecțiile, spectacolele de teatru încep la ora specificată pe afiș!!! Este prima oră în viața mea când particip la o proiecție de film care începe cu o întârziere de 35 min. și pe deasupra mai ești și băgat la gazare din cauza unor fumători idioți, dar ce mai vorbim, lucrurile merg într-o direcție “bună” în rromânica. Au fost prezentate mai multe situații din diverse țări oarecum o comparație între fericirea din diverse țări ale lumii. Cel mai mult mi-a plăcut că cei din Buthan nu luptă pentru un PIB mai mare, ci luptă pentru creșterea gradului de fericire a populației și că prin constituție acesta este un obiectiv major al țării. În rest au apărut cercetători care explică influența dopaminiei și a meditației care aduce beneficii foarte mari. Totuși nu prezintă și adevărul despre persoanele care sunt pesimiste, care trăiesc mult mai mult decât cei optimiști. Oricum indiferent ce reprezintă fericirea pentru noi, vă recomand acest documentar și apoi să vă puneți întrebări despre ce reprezintă fericirea pentru voi și cum doriți să rămâneți cât mai mult timp în această stare de bine, normalitate și echilibru i-aș zice eu.

 

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments

[…] același timp vă recomand să vizionați Happy Movie, că se leagă mult de studiul de mai sus, chiar dacă se merge mai mult pe […]