Advertising

Hop ca iar e vara

dans_latino_time_bucuresti_cuibus_blogCu toții ne dorim să ne încărcăm bateriile pe timpul verii, unii totuși doresc să nu fie dependenți de condițiile meteorologice atunci când se relaxează. Unii nu doresc să stea nemișcați pe plajă sau să meargă la munte și doresc să se relaxeze în oraș practicând diverse sporturi. Dacă sunteți din București și vă încadrați în această categorie de persoane, cred că o variantă bună de a petrece timpul liber în oraș o reprezintă dansul.

Puteți apela cu încredere la cursurile de dans organizate de Latino Time – Școala de dans București. Vizitând site-ul acestora am descoperit că sunt deschiși și nu caută să obțină doar bani de pe pasionații de dans, cei care nu sunt mulțumiți de cursurile acestora, Școala LATINO TIME garantează în mod public restituirea integrală a contravalorii Abonamentului achiziționat. Mai rar astfel de servicii în România care încearcă să pună accentul pe seriozitate și profesionalism pentru îndeplinirea dorințelor pasionaților de dans. Puteți participa la diferite stiluri de dans cum ar fi: Dansuri moderne, Pop dance, Dansuri latino-americane, Dansuri de societate, Salsa, Rumba, Cha-Cha-Cha, Samba, Jive, Vals Vienez, Tango, Dansuri Populare. Există de asemenea cursuri destinate amatorilor care doresc să se prezinte mai bine doar la nuntă sau pentru alte evenimente mai speciale din viața noastră.

Latino Time organizează Workshopuri tematice care se adreseză tuturor participanților, indiferent de nivelul de încadrare aferent (începători, intermediari sau avansați).

Tot pe latino-time.ro găsiți niște promoții speciale foarte interesante, și sunt valabile in perioada 7-14 IULIE 2013:

  • ACHIZITIONATI ACUM un ABONAMENT PROMO PLUS ( 16 sedinte/2 luni) in cadrul GRUPELOR de ADULTI INCEPATORI 3 (Luni si Miercuri,orele 18,30-19,30) si 8 (Marti si Joi,orele 20,30-21,30) si veti BENEFICIA de o REDUCERE in valoare de 50 RON, platind astfel numai 300 RON, in loc de 350 RON !!!
  • ACHIZITIONATI ACUM 1 ABONAMENT PLUS ( 16 sedinte/2 luni) in cadrul unei GRUPE de Copii si veti BENEFICIA de o REDUCERE UNICA in valoare de 50 RON, platind astfel numai 250 RON, in loc de 300 RON   !!!
  • ACHIZITIONATI ACUM un ABONAMENT PLUS de WEEKEND ( 16 sedinte/2 luni ) in cadrul GRUPEI 17 *ADULTI INCEPATORI (Sambata si Duminica, orele 16,30-17,30) si veti BENEFICIA de o REDUCERE UNICA in valoare de 50 RON, platind astfel numai 250 RON,  in loc de 300 RON  !!!

* Ofertele postate pe acest site se adreseaza numai persoanelor inscrise in perioada 7-14 IULIE si sunt valabile in limita locurilor disponibile !!!

Mai multe detalii despre LATINO TIME găsiți pe contact scoala de dans sau pe pagina lor de Facebook.

Altă ofertă interesantă care mi-a făcut cu ochiu a fost secțiunea dedicată companiilor. Se știe că angajații din companiile actuale sunt tot mai des afectați de stres, iar dansul poate să fie un remediu binevenit pentru aceștia.

Reprezentanții artistice –  Aceste evenimente (atunci cand sunt benefice evolutiei firmei) trebuie pregatite pentru a avea un impact maxim asupra publicului-tinta: parteneri de afaceri, clienti, furnizori, consumatori, presa, angajati etc.
Daca deschideti un nou birou, daca doriti sa organizati un team building,daca lansati un nou produs , atunci echipa noastra va ofera cunostintele si experienta organizarii unui eveniment unic.
Petrecerile de Craciun, Anul Nou, Valentine’s Day, Ziua Femeii, Paste, Halloween nu trebuie sa lipseasca din viata angajatilor si colaboratorilor dumneavoastra.
De asemenea, pentru insufletirea atmosferei, putem organiza simple concursuri de dans in care invitatii isi pot masura talentul de dansatori sub supravegherea dansatorilor si tehnicienilor nostri.
Pentru detalii privind modul in care am putea colabora pe acest segment, va recomandam sa ne contactati telefonic pe unul din numerele 0726.718.293 sau 0746.138.718.

Abonamente pentru Salariați & TraininguriIn cadrul acestei oferte noi va propunem cea mai simpla si optima varianta de a reduce stresul angajatilor dumneavoastra, oferindu-le acestora abonamente in cadrul cursurilor de dans organizate de catre Scoala de dansuri „LATINO TIME” ( lectii desfasurate fie la sediul Scolii LATINO TIME, fie la sediul companiilor ).

Cursuri de dans pentru grădinițe și școli – Noi va propunem o forma de colaborare la sediul institutiei dumneavoastra, aceasta insemnand ca instructorul nostru sa sustina lectiile de dans intr-un mediu cunoscut si placut de catre copii, tocmai pentru a le oferi acestora din urma stabilitatea psihica de care au atata nevoie in procesul interactiv al asimilarii notiunilor predate.

Dorim ca acesti copii sa guste din bucuria existentei unor astfel de activitati recreative si intentionam sa le oferim un alt mijloc de petrecere a timpului liber, bineinteles mult mai constructiv. “ Recomandam tuturor copiilor practicarea acestui sport minunat, in primul rand pentru ca este deosebit de energic, in al doilea rand pentru ca asigura o dezvoltare fizica si psihica armonioasa.

( ” O MINTE SANATOASA NU SE POATE TRANSPUNE DECAT INTR-UN CORP FRUMOS SI SANATOS ” ), si nu in ultimul rand pentru ca este relaxant si creativ. “( dr. Pediatru Ingrid Balan ).

“LATINO TIME este locul ideal unde BUCUREȘTIUL învață să DANSEZE!”

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments