Advertising,  Consumatori,  Turism

Hotel Strelitia

Chiar dacă nu am fost în Timișoara toată lumea ămi zice că este un oraș frumos. Cred că e singurul oraș mare din România în care încă nu am reușit încă să ajung. Totuși sper merg cât de repede să mă conving dacă e mai frumos decât alte orașe, că mai de fițoși asta se știe pentru că sunt mai aproape de graniță, hainele la modă prima dată ajungeau la ei, vin mulți francezi, italieni și alte naționalități care dau culoare orașului.

Căutând prin oferta de hoteluri din zonă am dat de  hotelstrelitia.ro care mi-a atras atenția în primul rând prin site-ul lor care este destul de elegant și mai diferit decât clasicele site-uri pentru făcute pe șabloane.

Apoi nu am putut să trec cu vederea serviciile gratuite pe care le oferă la cazare: transport aeroport-hotel-aeroport, parcare păzită, saună, sala de fitness, internet, schimb valutar. Camerele sunt frumos mobilate și în culorii vii.

Prețurile sunt mai mult decât ok pentru serviciile oferite:

Au un restaurant elegant realizat cu bun gust care are 80 de locuri, dar poate oricând să facă față unor evenimente de până la 600 de invitați pentru că există mai multe săli festive: sala PLATINUM – capacitate 230/300 persoane
sala de festivități METEORA – capacitate 180/230 persoane, Salon MEETING – capacitate 16/22 persoane.

Este aproape de centru deci am toate motivele pentru care să aleg această locație când voi ajunge în Timișoara. Dacă cumva ajungeți înaintea mea aștept părerile voastre despre acest hotel din Timișoara.

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
isabela

Nu. Mancasem cu vreo ora inainte si oricum eram sub presiunea timpului. Invitatii trebuiau sa soseasca dintr-o clipa in alta…

isabela

Am fost la hotel strelitia si am facut cateva poze la o sala amenajata inainte de o nunta si pot sa iti spun ca e foarte-foarte elegant!