Advertising

Iarna nuntii voastre

Nuntile facute iarna sunt  feerice. Imaginati-vă o coloana de sanii acoperite cu cergi albe, trase de cai albi cu zurgalai! Pe zare curge argint, baletul fulgilor de nea de pe fundal  se intipareste in mintea nuntasilor.

Mireasa poarta o haina alba din blana peste rochie si isi scutura din cand in cand zapada din par. Ca totul sa mearga struna, apelati la o firma ce ofera servicii perfecte de organizare evenimente!

Este greu sa fiti mire si mireasa, nasi, socrii si in acelasi timp si organizatorii celui mai important eveniment din viata voastra.

Rezervati din timp restaurant nunta si alegeti cu grija meniul! Iar daca afara iarna infloreste imaculata pe la ferestre, sala de mese o puteti decora multicolor sa fie gradina inflorita a fericirii voastre.

Jucati-va cu culorile, fiti decoratori indrazneti! Evident ca voi doar veti alege, protagonisti fiind. Altii se vor ocupa de totul ca ziua nuntii voastre sa intre la categoria ”de neuitat”.

Iarna fiind, sper ca va primiti oaspetii in corturi nunti pentru ca merita sa se bucure de un adapost, pana ajungeti la masa festiva, fiindca s-au deranjat  sa va fie martori in ziua cea mare de dragul vostru.

Nu este elegant sa-i inghesuiti in casa, dar nici sa-i lasati in bataia vantului si in ninsoare, oricat ar fi de frumos. Ganditi-va la hainele lor bune si la coafura, la faptul ca nu merita sa raceasca pentru ca au ales sa va fie alaturi in cea mai fericita zi a voastra!

Magica iarna a nuntii voastre va ramane intiparita pentru totdeauna in suflet. Va veti aminti mereu cum se auzeaza clopoteii saniilor, cum aruncau ingerii cu fulgi albi peste crestetele voastre apropiate si va incuraja tot ceea ce va inconjura sa va pastrati sufletele imaculate.

Din prea multa voastra iubire si fericire, curand-curand va aparea o inima noua si nevinovata, care sa va lege frumos si sa va transforme in parinti.

Evenimentele fericite nu se vor opri aici, ci veti avea mereu pretexte de sarbatoare. Ce va putem dori? Sa va iubiti, sa fiti sanatosi, onesti in sentimente si cat de curand sa cautati salon botez!

Iarna  nuntii voastre sa fie feerica si roditoare!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments