Fuck the system,  Love you Romania

Ignoranta omoara Romania

Oare mai poate salva cineva România de la jafurile care se fac zi de zi sub ochii nepăsători ai românilor?  Autoritățile stau liniștite pe un scaun călduț, românii sunt în goana după bani că vor o casă de beton, o mașină nouă, societatea civilă aproape că nu există ș.a.

Tot respectul pentru acei speologi pasionați care încearcă să păstreze acele locuri cât mai secrete, dar fără o pază și o exploatare organizată acele locuri vor mai exista doar în poze.. Ar trebui aceste locuri să fie concesionate strâinilor care cu siguranță le-a pune mai bine în valoare.

Din păcate o bună parte a specialiștilor sunt pe o mână cu specialiștii, că deh au și ei un comision. Etica a cam dispărut din toate domeniile de de activitate de la noi.

Un alt reportaj care vorbește despre jafurile din România.. O singură remarcă că singurul Muzeu de Speologie Emil Racoviță din România se află în Cluj-Napoca și poate fi vizitat, nu este închis cum afirmă cei de la ProTv, se poate verifica dacă mergeți pe Strada Sextil Puşcariu, Nr. 8, Telefon: 0264-430.601 unde veți găsi multe din obiectele care au aparținut lui Emil Racoviţă, dar şi o parte din descoperirile sale din peşteri. De ani buni de când merg la acest muzeu și la manifestările care au loc acolo accesul este gratuit.

 

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments