Casa si gradina

Iluminatul de la Atas Romania: rol esential in decorarea unui spatiu

iluminat_atas_lightingIn ziua de azi iluminatul interior joaca un rol din ce in ce mai important, fie ca vorbim de spatii publice sau private( restaurante, cluburi, etc.). Un rol important in dezvoltarea iluminatului ambiental l-au avut inovatiile aduse acestui de-a lungul timpului acestui domeniu, dar si faptul ca pretul echipamentelor a scazut foarte mult in ultimii ani.

Un iluminat modern implica o multime de factori fara de care reusita nu ar fi posibila. Iata care sunt cei mai importanti dintre acestia:

v  Tipul de iluminat dorit – led, clasic sau vintage

v  Fondurile disponibile

v  Suprafata care va fi iluminata

Cu un sfat din partea unei echipe profesioniste sigur va gasi un rezultat de invidiat dar care va avea si o parte practica: orice corp de mobila, orice obiect pe care doresti sa il pui in evidenta va atrage privirile tuturor celor din jur.

Iata o echipa cu un renume in domeniul executarii si amenajarii unor spatii cu totul unice: Atas Romania.


Asa cum ni se prezinta pe siteul lor,cei de la Atas Romania  sunt pasionati de jocul luminilor si al umbrelor, de modul in care solutiile de iluminat pot completa o amenajare, pot pune in valoare un spatiu, o opera de arta sau pot imbogati un simplu moment, precum lectura in coltul preferat al locuintei. De peste 20 de ani aduc lumina in cele mai deosebite forme, fie ca este vorba de solutii atent selectate de la peste 30 de parteneri – printre care Vibia, Delta Light, Swarovski, , Patrizia Garganti, Catellani & Smith, Ilfari, Kundalini, Studio Italia Design, Axo Light, Preciosa, Landa,etc– pentru proiecte speciale pentru care asigura suport tehnic si implementare completa.

Marcile prestigioase prezentate sunt o garantie pentru amenajari de cea mai inalta calitate, capabile sa transforme interioarele printr-un design de lumini surprinzator si spectaculos care sa surprinda prin unicitatea sa orice privire a celor din jur, asa cum cumo fac si cei de la Atas Romania.

Daca pentru tine iluminatul conteaza foarte mult in designul locuintei tale iti las adresa de contact Atas Romania, astfel poti sa ii contactezi chiar de acum. Succesul proiectului tau este garantat..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments