Incet se desteapta si clujenii

Incet_se_desteapta_si_clujenii_alegeri_parlamentare_cluj_2012cuibus_transilvania

Din păcate Clujul nu a mers la vot, au mers doar câțiva la care chiar le pasă de oraș și de cei care vor conduce destinele țării pentru următorii ani. Sper ca pe viitor odată cu schimbarea Constituției României să redevină obligatoriul votul și la noi ca în alte țări europene. Nu mergi la vot plătești o amendă usturătoare. Așa cum plătești niște taxe, trebuie să-ți exerciți acest drept de a alege ce crezi că este mai bun pentru comunitate.
Chiar dacă USL nu a bătut clar la Cluj, cei de la Ard au câștigat doar un colegiu (4 – adrian gurzau) conform rezultatelor finale prezentate de BEC.
La Camera Deputaţilor, USL a obţinut 46,20 la sută din voturile valabil exprimate, ARD – 23,13 la sută, UDMR – 12,99 la sută, PPDD – 10,39 la sută, PRM – 2,46 la sută, PPMT – 1,68 la sută şi candidatul independent Liviu Alexa – 1,17 la sută. Este o realizare că într-un oraș portocaliu boc și compania au fost bătuți urât, păcat că s=au trezit doar acum clujenii și l-au votat încă odată pe boc-poc care ne va face zile negre în continuare în oraș.
Și la Senat, USL a câștigat bătălia cu 47,52 la sută, ARD – 24,26 la sută, UDMR – 13,20 la sută, PPDD – 10,30 la sută, PRM – 2,77 la sută şi PPMT – 1,92 la sută, a declarat Monica Trofin, președintele BEJ Cluj.
Mă bucur și că mister LiVax nu a reușit să intre în Parlament deoarece nu are nicio treabă cu Mănășturul, cel mai bine pentru dânsul ar fi să se întoarcă în Bișnița unde poate practicile lui vor da mai multe roade. Minciuna și dusul cu zăhărelul nu funcționează în Mănăștur!
Sper să avem cât de curând un Guvern capabil să gestioneze cât mai bine viitorul României să nu mai fim călcați în picioare de toți.
Să nu uităm că astăzi este Ziua Drepturilor Omului! Acestă dată a fost aleasă pentru a onora adoptarea și proclamarea de către Adunarea Generală a ONU, la 10 decembrie 1948, a Declarației Universale a Drepturilor Omului (DUDO), prima exprimare globală a drepturilor omului și una dintre primele realizări majore a noii organizații a Națiunilor Unite. Instituirea oficială a Zilei Drepturilor Omului, a avut loc la plenara 317 a Adunării Generale, la 4 decembrie 1950, când Adunarea Generală a declarat Rezoluția 423 (V), prin care invita toate statele membre, precum și orice alte organizații interesate să sărbătorească ziua așa cum cred că e potrivit. (conform Wikipedia)

(Visited 30 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments