Divertisment,  Tineret,  Umanitare

Inotam pentru schimbare

Sursa foto: Diafragma9

În data de 7 iulie 2012 va avea loc Swimathon în Cluj-Napoca. Un maraton de înot, un culoar, doi oameni, stilurile liber şi spate, în jur de 2.5 km parcurşi. Cu cât mai multe bazine parcurgem într-o oră, cu atât mai mulţi bani strângem. Oameni, firme sau organizaţii donează o sumă fixă, alţii 1 leu, 5 lei, sau mai mult pentru fiecare bazin parcurs.

Fondurile adunate de noi, tată şi fiu, sunt pentru o cauză în care ne-am implicat deja şi în care credem. În România s-au tăiat păduri în ultimii 20 de ani, cât în ultimii 300. Odată cu pădurile, părinţii copiilor din satele de munte le-au retezat acestora şi o felie de viitor.

Planul nostru e ca să reuşim să ducem cât mai mulţi astfel de copii într-o tabără organizată în Pădurea Pedagogică de la Tăşuleasa Social, un ONG de mediu, care încearcă de 10 ani să schimbe faţa României, plantând copaci şi curăţind râurile de gunoaie. Acolo, aceşti copii vor avea şansa de a vedea şi învăţa ceva cu totul diferit de ceea ce ştiu de acasă. Cine ştie, poate atunci când vor creşte mari, vor aduce acea schimbare pe care o aşteptăm şi în care credem.

Anul acesta, Vladimir şi cu mine, înotăm pentru schimbare! Avem maximă nevoie de susţinerea voastră. Orice sumă e binevenită. Mulţumim.

Detalii despre Pădurea Pedagogică de la Tăşuleasa aici tasuleasasocial.ro

Detalii despre Swimathon aici swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro

Cum ne susţii? E foarte simplu. Aici  swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro

Voicu şi Vladimir Bojan

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments