Sport,  Universitatea Cluj

Integrare in….d”U”ba

Campionii de carton – șobolanii din gruia – sunt mereu escortati. România este “U”nica țară din lume unde o campioană are suporteri cu fularele în plasă și echipa se deplasează cu duba de la jandarmi. :))

Bravo Mitică & Sandu așa arată viitorul FOTBALULUI DIN ROMÂNIA!

Sper să ajungeți și voi în după..dar spre răcoare nu spre spălat bani!

Respect tuturor “U”-iștilor care au încurajat echipa, au făcut cea mai frumoasă coregrafia din anul acesta și nu au răspuns la provocările lui cacadu.

Respect Bornescu care chiar dacă nu a acționat fair play a făcut dreptate!

Respect Claudiu Niculescu care a spus adevărul despre echipa de carton pentru toată țara!

Haide “U” și de mere și de nu!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alin

Poti sa te astepti ca un bolovan din Alba Iulia sa stie ce ce se intmpla in Cluj-Napoca? Never ever.

Hutini Marian

pot fi de acord see you ce ai scris mai sus see you unele observatii. In primul rand stiu ca nu am cum sa iti schimb parerea despre cele doua cluburi si nici nu vreau asa ceva. Nu are sens sa iti aduc contraargumente pentru ca apoi ai reveni see you alte argumente impotriva mea. Nu imi propun asta. Cred ca si clubul CFR greseste fata de Universitatea, dar nu pot intelege de unde atata ura. Eu de ce nu urasc Universitatea? De ce pot sa accept si sa simpatizez acest club? Foarte simplu: ma consider un om civilizat, care… Mai departe»

Hutini Marian

stimate ardelean cum de ai ajuns sa fi prostit de niste mitici? cum e posibil sa acceptati violenta fizica si verbala? suntem oameni sau animale?.

Lucian Cuibus

Stimate @ Hutini marian nu accept violenta. Nu cred ca am sustinut asa ceva in postul acesta. Din pacate cfr cluj nu stie ce e acela fair play, nu stie ce e acela sport si nu au nici un respect fata de nimeni. Nu inteleg la ce va referiti cand spuneti "prostit de mitici". Eu am vazut un furt, un penalty inventat de Tudor, iar apoi o sfidare pe fata (desi la sedinta tehnica dinainte de meci ambele echipe au convenit sa nu provoace tribunele si nici adversarii, dar Cacadu nu stie ce e acela respect). Sper maine sa fie… Mai departe»

Hutini Marian

Lucian Cuibus nu cred ca doi oameni normali nu se pot intelege. Iti multumesc ca ai raspuns intr-un mod civilizat si coerent la ce am scris eu. E un mare pas inainte. Eu fac parte din grupul ceferistilor si mi-am luat de acolo suficiente apostrofari pentru faptul ca am declarat ca iubesc CFR dar simpatizez si sustin si pe Universitatea pentru faptul ca e o echipa ardeleana. Repet, o echipa ardeleana. Din pacate pentru Cluj si pentru Ardeal la clubul vostru au ajuns niste persoane care nu au nici o legatura cu spiritul ardelean, iar voi cei care iubiti Universitatea… Mai departe»

Lucian Cuibus

Hutini Marian :) Normal doar suntem ardeleni. Totusi cred ca gresesti putin, stii istoria cfr-ului? CE ardelean accepta o echipa cu un istoric furat, ce echipa din lume a preluat istoria unei echipe care a jucat intr-o tara si apoi joaca in alta tara? NU stiu daca stii "actiunile" dl Paskany in Cluj. Personal m-am lovit de el..nu stiu daca stii Polusul din Cluj..acolo era terenul Agronomiei, unde studentii, doctoranzii si cercetatorii aveau culturi pentru experimente..el a venit cu bodyguarzi din Ungaria si de la noi a ingradit terenul si a inceput lucrarile. Intr-un stat democratic acest personaj era in… Mai departe»