Advertising

Intretinerea tigarii electronice

Tigara electronica castiga pe zi ce trece teren in fata tigarilor normale. Acest lucru se datoreaza avantajelor pe care le ofera tigara electronica, precum si datorita faptului ca din ce in ce mai multi fumatori constientizeaza riscul la care se supun in momentul in care fumeaza. Pentru ca achizitionarea unei tigari electronice este mult mai costisitoare decat achizitionarea unui pachet de tigari, este normal ca aceasta sa aiba o durata de de utilizare mai mare. Dar ca oricare alt lucru, aceasta durata de utilizare depinde in principal de modul in care este utilizata si intretinuta. Din acest motiv, in cele ce urmeaza o sa prezint cateva mici sfaturi, care daca sunt urmate, cu siguranta ca vor prelungi durata de utilizare a tigarii electronice.

La fel ca la oricare alt dispozitiv electronic, si la tigara electronica, acumulatorul reprezinta una din cele mai importante componente. Din acest motiv, trebuie acordata o atentie sporita acesteia. Pentru o durata de utilizare cat mai indelungata, inainte de a fi utilizata bateria tigarii electronice se incarca complet. De asemenea, pentru a preveni deteriorarea acesteia, nu se laasa la incarcat o perioada mai mare de timp, decat cea necesara. Deoarece pe conectorul bateriei se pot depozita reziduri sau urme de lichid, lucruri care afecteaza incarcarea bateriei, se recomanda curatarea conectorului cu ajutorul unui servetel. In cazul in care bateria sa deteriorat, recomand achizitionarea unei baterii noi prin intermediul site-ului http://www.voore.ro/baterii-acumulatori-tigara-electronica.

Deoarece transforma lichidul in abur, atomizorul este considerat de catre specialistii din acest domeniu, cea mai importanta componenta. Pentru a nu avea probleme cu acesta, orificiul de aerisire trebuie curatat constant. Mare atentie insa la carpa cu care se curata acest orificu, deoarece in jurul acestui orificiu nu trebuie sa ramana nici o scama. De asemenea, deoarece o parte din lichid ramane in atomizor, acesta trebuie lasat peste noapte pe un servetel, cu orificiul de aerisire in jos, astfel incat sa se scurga lichidul care ramane in interiorul acestuia.

Acestea sunt din punctul meu de vedere, cele mai importante sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand utilizezi o tigara electronica.

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments