Ipocritul vali petcu aka zoso.ro la Webstock 2012

Captură de pe Twitter –  foto Carmen Rusu

Eram curios ce prezintă astăzi mister vali petcu aka zoso.ro la  Webstock 2012. Eram convins că bagă dume la greu, deoarece acest personaj fără caracter, care doar pe minciună și pupincurism a ajuns cică sus..păcat că oameni de caracter au acceptat să stea lângă această lipitoare. O altă dovadă ați putut citi într-un post anterior Zoso = politician roman .

În fine cine, de ce l-a chemat pe zoso la webstock 2012 nu mă interesează, ce vreau să spun este că iar dă dume și nimeni din public nu reacționează! Parcă sunt toți pdl-iști care stau cu gura căscată și drepți în fața lui bășinescu și aplaudă la comandă.

Printre alte avioane, acesta a prezentat un slide în care afirma că el este mai citit decât Cațavencii, Forbes, Biz, ZF, Capital la un loc!!! Băi frate cât tupeu are acest personaj care vrea “doar să se fută în cur” (după cum el a confirmat astăzi) să afirme astfel de SF-uri.

O mică căutare îmi demonstrează că acest personaj vinde gogoși gradinarilor neatenți din sală. Să vedem câteva date așa rapide despre cei de mai sus:

Zoso.ro

zf.ro

forbes.ro

Capital.ro

Catavencii.ro

Cam astea sunt cifrele. Mister zoso e mai tare ca restul așa cum și mister bășinescu e cel mai iubit dintre români/pământeni după ce peste 7 milioane de oameni au votat împotriva lui la referendum. Somnul națiunii naște monștri și în blogosferă nu doar în politică!

Oricum felicitări organizatorilor și participanților de la Webstock 2012. Mi-au plăcut în special invitatul special: Eduard Novak (Sportiv), Răzvan Pascu (razvanpascu.ro), Cristian Manafu (manafu.ro), Madalina Uceanu (Career Advisor), Costin Cocioaba (refresh.ro), Adrian Ciubotaru (adrianciubotaru.ro), Alex Tunaru (tunaru.ro).

Din păcate am văzut o segmentare clară între bloggeri, cei care scriu din pasiune indiferent dacă apoi reușesc să monetizeze în vreun fel munca lor și cei care doar vând vând fără număr și fără scrupule. Cel mai dezagreabil a fost  Sebastian Bargau care a afirmat că dacă merge la un eveniment scrie și ce nu-i place, dar dacă e plătit să meargă la acel eveniment nu…destul de rău că unii își vând așa ușor cuvântul și penița, dar până la urmă aceasta este diversitatea și e loc de toți în Bloggosfera românească.

Nu mi-a plăcut că mai tot timpul au fost în întârziere și majoritatea au fost cam cramponați, până la rumă toți suntem oameni și mă așteptam la prezentări mai deschise, mai de impact distractive și utile în același timp. Asta spune multe despre profesionalismul din blogosfera din RO. Am aflat totuși o chestie nouă, din păcate nu-mi amintesc cine a amintit de ea – feednotifier.

Felicitări tuturor participanților la acest eveniment, loco sau doar online.

Vă doresc tuturor un sfârșit de săptămână superb!

(Visited 61 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments