Ipocrizia pd-militienilor

În fotografie apare o altă bătrânică care vinde flori în Cluj-Napoca nederanjând pe nimeni!

Că o parte dintre Clujeni nu mai au niciun dram de simț civic este binecunoscut, dar că nici cei care trebuie să vegheze asupra securității oamenilor nu mai fac nimic e strigător, iar pe deasupra încalcă legile bunului simț. Ceva nu merge bine în Românica.. Ori dictatură băsesciană pdl-istă e baiul ori românii au devenit din ce în ce mai răi, mai ignoranți, iar milițienii în loc să aplice legea indiferent de statutul social al cetățeanului, preferă să-i șicaneze pe cei fără ajutor, de obicei săraci sau care se află în condiții din care nu prea pot riposta.

Astăzi am rămas blocat când am văzut că doi milițieni idioți s-au legat de Bunicuța cea simplă care are 92 de ani, din zona Casei lui Matei Corvin așa cum prezintă cei și cei de la Știri de Cluj. Când o văd întotdeauna îmi amintesc de bunica mea. Chiar dacă nu cumpăr flori întotdeauna, de obicei o ajut cu ceva simbolic, chiar dacă trebuie să mă “cert” cu dânsa deoarece nu acceptă niciun ajutor, îmi reproșează că ea nu cerșește și nu vrea nimic gratuit, ea doar vrea să vândă niște flori să-și rotunjească pensia mizeră oferită de oligofrenii portocalii care își bat joc de cei care au făcut ceva pentru România. În loc să îngenuncheze milițienii în fața ei și să o ajute se leagă de ea..este normal așa ceva? Iar maneliștii parchează ilegal, nimeni nu le ridică mașina.. Păcat că a ajuns și clujul ca și capitala, un oraș unde “jmecherii “nu se supun legilor statului că știu foarte bine cum să se “fofileze” cu “șpagatu”, iar omul simplu este săltat întotdeauna.

Alt caz judecat de un creier portocaliu este cazul lui Huidu, cred că unii români își mai amintesc că acest personaj a omorât 3 OAMENI pentru că nu a respectat regulile de circulație, a intrat în depășire cu viteză pe contrasesc trecând peste linia continuă.

În orice țară normală acest criminal era închis direct fără discuții la ani grei de pușcărie. Dar cum RO este unică trebuie lăsat liber să mai omoare și alți oameni nevinovați. Oare când se vor trezi și românii???

Bine că băsiștii bagă un intelectual ca Năstase la pușcărie, care a făcut ceva pentru țară, am intrat în UE, NATO, deficitul de la 40% a ajuns la sub 10%, a adus cele mai mutle fonduri de la UE etc..iar un ciumpalac scapă fără pușcărie pentru crimă??? Cum să nu-ți dorești un VLAD ȚEPEȘ în astfel de situații?!!!

Să trăiți bine! hăhăhă

FUCK PDL! JOS BĂSESCU!

 

(Visited 19 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bogdan.Cretu

Eu ma intreb de ce acesti domni, care se pretind distribuitori de dreptate si corectitudine, nu aplica acelasi sistem si prin piete, unde anumiti comercianti (absolut cinstiti), fura la cantar sau cand le reclama cate ceva un client il iau din scurt cu amenintari. Acolo unde e dreptatea?