Clujul de langa noi,  Love you Romania

Iulius Parc a fost inaugurat

Astăzi am participat cu niște prieteni la inaugurarea noului parc de lângă Iulius Mall. Acesta a fost un troc adevărat, o firmă a băgat 500.000 euro în parc (iulius mall) și s-a ales din partea autorităților locale cu un teren în valoare de 3,5 milioane de euro. Afaceri în stil pinoboc și 50%-50% (@ aprostu) ce mai.. POlitrucii de pinoboc și uioreanu s-au contrat aiurea pe teren.. În fine trecând peste partea neagră din spatele acestei afaceri, parcul arată destul de bine, totuși sunt curios cât va rămâne în acest stadiu, pentru că sunt mulți români analfabeți care nu știu să citească panourile de la intrare. Erau cu câini acolo, deși este interzis acest lucru, pentru că copii se tăvălesc prin iarbă și chiar nu cred ca cineva vrea să aterizeze pe un rahat proaspăt de la un patruped! Sper ca cei de pa pază să mai urecheze aceste personaje care nu știu ce e bunul simț!

Pentru “Iulius Parc” a fost nevoie de munca a aproximativ 100 de persoane pentru cei peste 10.000 de metri pătraţi de gazon verde adus din Austria. Există, de asemenea, şi peste 2.000 de metri pătraţi de pietonal şi debarcader, dar şi o pistă pentru alergare şi ciclism cu o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi și 30 de bănci pentru relaxare, dar şi 15 suporturi pentru parcarea bicicletelor sau peste 40 de stâlpi de iluminat. Din primăvara anului următor, pe lacul din Gheorgheni vor fi aduse bărcuţe şi hidrobiciclete pe care clujenii le pot folosi pentru a se plimba pe apă.

Orchestra Operei Naţionale Române Cluj-Napoca au întreținut publicul prezent la inaugurare, aproximativ 2500 de persoane. Au fost interpretate arii celebre semnate de Giuseppe Verdi, Johann Strauss, Wolfgang Amadeus Mozart, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Georges Bizet, Franz Lehar şi Astor Piazzolla. Pe pagina de Facebook puteți vedea fotografiile de la acest eveniment.

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments