Life & Inedit

Jobul ideal

 hamilton-island.jpg

Poate multi o sa credeti ca este vorba de un job foarte bine platit la Microsoft sau despre ceva manager la o supernationala… Nu este vorba de nici una dintre variante. Chiar daca pare un job mizer, este jobul pe care l-ar vrea orice om liber si inteligent: “ingrijitor de insula” din apropierea celor 600 de insule de langa Marea Bariera de Corali.  De ce e jobul ideal? Pentru ca ai timp liber cat doresti, traiesti intr-un mediu curat inconjurat de frumuseti care-ti incanta inima zi de zi, plus ca esti platit regeste pentru acesta. Pe langa aceste ai la dispozitie o vila cu vedere la canalul azuriu unde, in septembrie, migreaza balenele cu cocoasa. Mai ai la dispozitie un buggy, un jet-sky si un yacht. La 2 pasi de aceasta insula se afla celebra insula Whitehaven, care este printre primele 10 minuni ale lumii naturale pentru nisipul sau.

Campania publicitara pentru acest job mentioneaza ca ofera o sacosa de bani pentru a trai pe o fazie de pamant lunga de 3 km cae ofera natura salbatica, sporturi acvatice si un stil de viata relaxant. Toate acestea pentru 150.000 $ pe 6 luni.

Doritorii se pot inscrie pana in 22.02.2009 pe islandreefjob.com, interviul constand intr-un filmulet de 1 minut, care trebuie sa cuprinda de ce vrei sa primesti aceasta slujba.

Candidatii trebuie sa vorbeasca si sa scrie in engleza. Se accepta 30.000 de aplicari, agentii de recrutare sa nu urmareasca mai mult de 500 de ore de videoclipuri.

La final se vor alege 10 candidati plus unul “wildcard”, votat online de public. Ei vor fi invitati pentru un interviu de 4 zile, incepand din 3 mai, pe insulele din apropierea Marii Bariere de Corali. Probele decisive sunt navigharea, scufundatul si exploratul faunei locale.

Anthony Hayes, directorul agentiei Tourism Queensland spune ca persoana care va ocupa acest post va face tot ce va putea pentru ca intreaga lume sa afle despre aceste insule. Sunt multe slujbe unde se pot castiga milioane de dolari, insa viata este foarte scurta si merita traita la maxim.

Sursa Antena3.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments