La puscarie cu manelistii!

antimanele2.jpg

Constienti de faptul ca intr-un sistem democratic nu se poate lua masura interzicerii niciunei forme de expresie, a niciunei forme de manifestare, nu avem de gand sa cerem interzicerea difuzarii, promovarii, comercializarii MANELELOR in Romania.
Putem solicita insa imperativ aplicarea legilor in vigoare !
Respectiv, a Codului Penal, care stipuleaza explicit:

“Art. 324. – Instigarea publicã si apologia infractiunilor

Fapta de a îndemna publicul prin grai, scris sau prin orice alte mijloace, de a nu respecta legile, ori de a săvârşi fapte ce constituie infracţiuni, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani, fãrã a se putea depãsi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat.”

Faptul ca, in textele multor manele se face apologia celor mai diverse infractiuni, cred ca nu ma e nevoie sa demonstram !

Nu vrem sa-i exterminam pe manelistii (deoarece nu ar fi moral iar legea nu ne permite), vrem sa le dam doar un branci catre puscarie ! Cerand aplicarea stricta a legii, a art. 324 CP, putem face asta !!

Semneaza petitia!

(Visited 63 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
necesar

ca sa faci omleta trebuie sa spargi oua
so, ca sa faci ordine trebuie sa ajustezi niste elemente

bibi

sigur va spun ca cei 99 ai lui base sint la fel de corecti precum e tot-tot ce zpune el. din cercul de cunostinte, doar 1 familie -din aprox 18 apreciaza manelele.deci, base sucks….

Calin

…imi pare rau, dar ai o gandire comunista…eu, personal, sunt rocker, nu am ascultat si nu ascult manele, dar e o prostie ceea ce propui tu…ingradesti libertatea de expresie a unor oameni, indiferent ca sunt manelisti…e exact aceeasi chestie cu interzicerea PCR-ului…pur si simplu trebuie sa vina vremea cand oamenii vor renunta singuri la manele si nu vor mai asculta…pana atunci, n-avem ce face…