Advertising

Labelprint

label_print_cuibus_blogMătușa mea și-a descoperit un talent iar eu am încurajat-o să treacă acest talent la alt nivel! Tricotează! Este uimitor ce pot face mâinile unui om! Dacă am văzut-o făcând atâtea lucruri deosebite, i-am spus că mi-ar plăcea să o ajut ca lucrurile ei să fie admirate și chiar cumpărate de lumea întreagă. A fost total surpinsă de ideea mea dar totodată a îmbrățișat-o rapid. Ne-am mobilizat amândouă și am pus pe listă lucrurile care trebuiau făcute pentru a demara acest proiect, pentru a-l aduce la viață.
I-am creat un logo, i-am dat un nume potrivit, am realizat design-ul etichetelor și design-ul întregului produs final așa cum v-a porni el către un potențial client. Următorul pas pe care l-am făcut a fost acela de a crea un blog unde să prezentăm toate produsele pe care le avem. Am căutat modelul potrivit pentru a ne ajuta să expunem cât mai bine produsele și am realizat o ședință foto.
Să pleci de la o idee și sa ajungi până aici e extraordinar, să fii părtaș la crearea și elaborarea unui concept pas cu pas, să crești cu el. Cum etichetele pentru mine au fost importante, le-am realizat cu mare grijă, mereu m-am gândit că sunt cartea de vizită a mătușii mele. Din moment ce produsele nu s vând într-un spațiu comercial, le-am făcut mai aparte, mai aproape de cumpărător. Pe etichetă se găsește ilustrată o fată ce poartă un fular tricotat foarte gros, ce iese în evidență iar în mâini cuprinsă ține o cană de ceai. Pe spatele etichetei se găsește numărul de contact pentru eventualele comenzi. Pe lângă această etichetă am atașat o alta, cu instrucțiuni de folosire a materialului din care este tricotat produsul pentru a respecta standardele europene:
http://ec.europa.eu/environment/ecolabel/documents/factsheet_textiles.pdf
Am vrut ca totul să fie realizat cu responsabilitate și calitate așa că am apelat la profesioniști pentru etichete label print. Label print este una din cele mai mari tipografii producătoare de etichete autoadezive din Romania așa că am realizat etichetele la ei.
Produsele lucrate manual au succes enorm iar toți cumpărătorii sunt foarte încântați de etichete..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments