Clujul de langa noi,  Zi de zi

Handicap de bun simt

Ieri Mircea Bravo a făcut o farsă de valoare care a scos la iveală un “cetățean” care nu are bun simț. În filmulețul de mai jos puteți vedea cum se comportă o avocată suspendată, PERȚA BIANCA VERONICA, după ce i se atrage atenția că a parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap. E trist că există astfel de personaje care locuiesc la oraș și mai grav este că se înmulțesc astfel de comportamente. Educația pe care o dau mai departe odraslelor lor este de “valoare” pentru România! Dacă un “avocat” se comporta așa, ce așteptări să mai avem de la cei fără educație. Din păcate astfel de comportamente pot exista pentru că în Cluj-Napoca nu există poliție care să-și facă datoria!

Vrem o țară ca afară, dar legile să le respecte alții!

Respect Mircea Bravo pentru acțiune!

Dacă am avea poliție ar fi luate în seamă aceste reglementări

Conform art. 2 alin. (1) din Legea 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, persoanele cu handicap sunt acele persoane cărora mediul social, neadaptat deficienţelor lor fizice, senzoriale, psihice, mentale şi/sau asociate, le împiedică total sau le limitează accesul cu şanse egale la viaţa societăţii, necesitând măsuri de protecţie în sprijinul integrării şi incluziunii sociale.
Art. 100- L448/2006

f) parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap, cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv

Au mai scris despre acest subiect și Ziar de Cluj și Pro TV

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments