Advertising

Lenjerii de pat

lenjerii_hoteluri_cuibus_blogCând vine vorba despre lenjeriile de pat nu fac altceva decât să îmi fac o cană mare de cafea, iau tableta și încep să citesc, să aleg și să comand. Pentru mine este un subiect care îmi face plăcere și mă relaxează. De ce nu ar fi? Cui nu i-ar plăcea să doarmă într-o lenjerie de pat curată, impecabilă, cu um material fin și moale? Nu mai aduc vorba despre coloritul și modelul lenjeriei. Dacă sunteți niște doamne sau domni pasionați de design-ul interior sau poate aveți o afacere care implică cumpărarea și folosirea de lenjerii, vin în întâmpinarea dumneavoastră cu câteva sfaturi și idei. Există producători care vă vin în ajutor cu modele impecabile. La casa mea de vacanță am cumpărat lenjerii albe de bumbac de la www.lenjerii-hoteluri.ro și am fost foarte mulțumită. Îmi amintesc de copilărie când bunica mea avea lenjerii albe impecabile pe care le apreta și le întindea la uscat în grădină, la soare iar mirosul de proaspăt rămâne de neuitat sau atunci când le întindea iarna și parcă se confunda cu albul zăpezii. Și acest fapt îmi amintește atunci când o ajutam pe bunica să adune lenjeria, aceasta era albă, moale și cu um miros proaspăt de iarnă tare.
Trecând de la amintirile copilăriei și de la lejeria tradițională albă, în momentul de față probabil sunteți uimiți de multitudinea de opțiuni de pe piață. Puteți adăuga culoare, stil, și orice fel de model ce se potrivește dormitorului dumneavoastră. Sunt câteva elemente de care trebuie să țineți cont și să le cunoașteți înainte de a vă cheltui banii pentru a cumpăra noi lenjerii de pat.
După cum știm paturile au măsuri diferite, unii le numesc paturi duble, paturi de regină sau pat matrimonial. Dar știați că nu există nici o măsură absolut standard pentru paturi cu aceste nume? În timp ce măsurătorile de top sunt destul de consistente de la filtru de la filtru, există unele variații. Deci, înainte de a merge la cumpărături, măsurați patul cu atenție, observând dimensiunea de sus în jos, de pe o parte în alta și lungimeaa saltelei. Asigurați-vă că știți exact ceea ce aveți nevoie atunci când mergeți la magazin.
Pentru lenjeria în care veți dormi în fiecare zi alegeți să vă răsfățați. Alegeți cel mai bun pe care vi-l puteți permite. La urma urmei, veți petrece, sperăm 8 ore pe zi de dormit în ele. Bumbacul este cel mai popular material de lenjerii, dar unii oameni prefera amestecuri de bumbac cu non-șifonare sau cum îl cunoaștem noi sub numele de creponat. Pentru ierni reci flanelul este confortabil. Pentru lux, alegeți satin, matase, sau microfibră. Puteți cumpăra o pereche de fețe de pernă în stiluri diferite pentru a vedea care vă place cel mai mult, cum vă simțiți atunci când doarmiți pe ele, modul în care se spală si așa mai departe. Apoi este mai simplu să decideți dacă doriți un set întreg.
Dacă ați petrecut o gramadă de timp pentru a vă decide cu privire la ceea ce lenjerii de veți cumpara, vă asigir că nu veți dori să faceți acest lucru prea curând. Luați în considerare cumpărarea de două sau trei seturi diferite..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments