Advertising

Lincos – calitate la prețuri accesibile

elevator_2coloane_lincos_cuibus_blog_TransilvaniaDe aproximativ un an de zile lucrez în service-ul auto al unchiului meu, împreună cu varul meu. Este o afacere de familie încă de pe vremea bunicului meu care era de profesie mecanic. Eu nu mă ocup cu reparațiile în sine ale mașinilor ci mă ocup de testarea acestora pe computer, de comenzile pieselor pe care le fac foarte comod și ușor de la biroul meu de pe Lincos și de comunicarea cu clienții noștri. E o muncă palpitantă, complexă și provocatoare. Necesită multă atenție și evident, cunoștințe în domeniu. La noi în service nu există un timp delimitat de muncă, ne punem mereu în pielea clienților noștri care întâmpină probleme cu mașina în cele mai diferite momente. Este frustrant să te confrunți cu probleme la mașină mai ales dacă vă grabiți sau trebuie să ajungeți într-o anumită locație, departe de casă.
Aceasta a fost prima lecție învățată de la unchiul meu, faptul că timpul este important pentru fiecare parte implicată în acest proces și bineînțeles importanța comunicării cu clientul. A trebuit să încerc să le explic clienților noștri faptul că rolul service-ului auto nu este doar de a repara problemele aparute ci este și de a preveni aceste incidente neplăcute. Întreținere auto regulată și reparațiile făcute din timp pot ajuta la prevenirea unor astfel de situații frustrante. Este foarte important să aduceți mașina la un service auto pentru verificare.
Motorul trebuie verificat periodic, acesta reprezintă inima mașinii. Dacă o defecțiune apare la motor practic mașina este inutilă. Astfel, având motorul mașinii dumneavoastră verificat cu regularitate, acest fapt vă v-a asigura că aceasta funcționează corespunzător.
Verificarea frânelor ar trebui să fie, de asemenea, parte din întreținere de bază a mașinii dumneavoastră. Noi sugerăm clienților noștri să ne solicite asistență pentru a avea frânele verificate. Amintiți-vă că întreținerea frânelor este importantă din motive de siguranță. Nivelurile scazute de lichid de frână pot provoca pedale de frână moi. În același timp, placuțele de frână murdare pot provoca scârțâitul acestora. Având frânele verificate periodic de către un mecanic pot preveni aceste fapte și în cele din urmă pot reduce riscurile de accidente cauzate de funcționarea defectuoasă a frânei.
Când vă confruntați cu orice formă de probleme ale mașinii, este important să vă prezentați imediat cu mașina la verificat. Astfel veți putea preveni deteriorarea mașinii sau a altor piese care depind de funcționarea în lanț. Există un motiv pentru care este instalat sistemul de siguranță a mașinii. Sistemul este acolo pentru a vă informa cu privire la orice problemă sau defecțiunie mecanică a mașinii dumneavoastră.
Este important să luați în considerare orice problemă minoră, de îndată ce le recunoașteți sau le sesizați pentru a evita orice probleme grave și de a evita o procedură de reparație auto costisitoare..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments