Clujul de langa noi,  Sport,  Universitatea Cluj

Linistea care doare

Update: Dragonii musca din stadionul Ion MoinaZilele acestea am asistat la distrugerea lui “U” CLUJ, cel putin la S.A.-ul actual de la secția de fotbal. De astăzi FC Universitatea Cluj S.A. a intrat în insolvență.. De ce această cerere? Păi în acest fel se pot face iar mânăreli prin conturi, care erau blocate de fisc, walteratu își va recupera și ultima tranșă de drepturi de la Digi și Simbolul clujului va rămâne în istorie. Că walteratu a distrus o societate mă interesează mai puțin, ce e mai grav că au distrus unul dintre ultimele simboluri ale Clujului cu girul lui pino-boc-aprostu-tișe, iar clujenii nu au nici o reacție. Unii se plâng pe net, cei de la sute de km suferă că cei prezenți nu fac nimic. Nici un banner, nici o acțiune..parcă sunt niște păpuși de la treatrul Puck, unii de la walterat, altii de la pdl și alții fără rădăcină. E trist că Hațieganu & co au construit un simbol cu sacrificii, iar niște jeguri umane au distrus acest simbol al românismului din TRANSILVANIA în doar 4 ani. După Feleacul, Flacăra, Ursus și alte simboluri ale orașului a venit și rândul lui U să fie dus la groapă. E trist că dispare încă o echipă de tradiție din campionatul național de fotbal și e trist că nu mai au românii coloană vertebrală, cei din familia U se ceartă zi de zi, mulți s-au vândut pe 2 cenți, iar U-iștii mai în vârstă suferă neputincioși, ultrașii au devenit câini hauhauhau. Oare ce vor mai cânta acum “fostul u cluj și dinamo au fost mișto”?
Unii sunt optimiști că vor începe altă societate din B din C, îi rog pe aceștia să citească puțin regulamentele și apoi să se bucure.

Clujenii asta au vrut asta au primit, asta au votat, acum sper să fie fericiți și să meargă să întindă Hora dezbinării cu pinobocul, aprostu și consiliul local. Ah am greșit nu hora unirii, mai bine un Ozosep, Ozosep că vine chelul în templul sprotului clujean. Bunii clujeni vor vedea mândria ardealui în Templul Sportului Clujean. Trăiască caracterul clujenilor.

 

RIP ROMÂNIA! RIP U CLUJ – 23 nov 1919- 06 feb 2013

p.s. acesta nu e un pamflet din păcate, e o realitate din așa zisa capitală a Transilvaniei.

 

 

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
tmark

Ati punctat foarte bine faptul ca societatea clujeana isi bate joc in continuare de “U” prin alesii acestora.In timp ce acestia erau ocupati sa lanseze flegme in toate directiile spre cei de provenienta non-clujeana(mitici,moldoveni,etc.) au dat cu stampila unde nu vedeau cu ochii,iar acum stau cu mainile sprijinite de sold si fluiera in continuare,manati de orgoliul local si topofilia exagerata.Au uitat ca acest simbol,”U”,a reusit sa adune laolalta oameni din toate categoriile sociale,din toate regiunile tarii. Nota: aici nu fac referire la acel grup restrans din Cluj,ramas de-a lungul timpului loial simbolului unor inimi romanesti,ci la acei mii de clujeni… Mai departe»