Clujul de langa noi,  Politica

Liviu de “aur”

liviu_de_aur_liviu_alexa_de_cluj_lingoul_de_aurZilele astea am tot primit tot felul de rahaturi în cutia poștală, chiar dacă este specificat clar că nu vrem publicitate și s-a făcut o cutiuță specială pentru pliante și alte reclame, unii chiar nu au bun simț și continuă să-și arunce mizeria prin cutiuțele poștale. Am primit 2 numere de la publicația Cluj 100%, o copie după Clon, dar mult mai penală, fiind plină de reclame pentru RMGC. Mă uit să văd cine poate să distribuie astfel de mizerii la populația Clujului și ghici ciupercă cine-i șăfu? Liviu de “aur” aka liviu alexa..personajul ăla cu ambulanța vă mai amintiți de el? Acest personaj susține o afacere periculoasă așa cum este cea de la Roșia Montană, după ce și-a luat lingourile de aur de la RMGC, iar apoi vine cu ambulanța după tine, cetățean cu bun simț care vrei să trăiești normal să ai munte și apă curată și pe viitor. Oare astfel de personaje nu au nici măcar un strop de conștiință? Chiar nu conștientizează că dacă nu ai apă curată, nu ai aer curat copii lor vor fi doar niște zombie? Oare de ce nu merge să verifice în Turcia și în America de Sud ce efecte a avut asupra pământului și a oamenilor o astfel de exploatare? Degeaba pălăvrăgește că el e om de afaceri și vrea profit, că un OM normal nu și-ar dori otrăvirea semenului pentru niște arginți, dar Liviu de “aur” e unic.

Dar unde nu-i cap vai de picioare. Când așa zișii politruci și oameni de presă stau capră la RMGC, clar că doar o mizerie poate să producă mai departe. Să trăiască Lingoul de “aur” 100%, oare nu se apucă și de manele să se facă mai cunoscut?:) Fără număr, fără număr să curgă cianura și aurul, iar apoi toată Transilvania și românii o să trăiască mai bine.

_DSC7043

p.s. Acest post este un pamflet, orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments

[…] se întâmplă ceva mai diferit în oraș, hop si bișnițeanul liviu alexa aka Liviu de “aur”,  cu un articol contra sau cu ceva pupincurisme la unul sau la altul. Se pare că frustrarea de a […]