Zi de zi

Locuri de munca la Arabesque

arabesqueSunt foarte multi oameni care nu au un loc de munca stabil asa ca de multe ori aleg sa plece in strainatate pentru a avea un trai mai bun. Nu am inteles de ce multi nu incearca sa caute locuri de munca si online. Sunt foarte multe firme care sunt dispuse sa angajeze un numar mare de oameni, firme precum Arabesque care deschide puncte de lucru in toata tara in aceasta perioada. Recent a deschis un punct de lucru chiar la Pitesti acolo unde 100 de oameni vor avea un loc de munca stabil. Acest retailer din domeniul materialelor de constructii si finisaje reuseste sa se dezvolte pe piata romaneasca din ce in ce mai mult.

Numai la Pitesti cei de la Arabesque pun clientilor la dispozitie peste 25.000 de produse din care pot alege ce-i mai bun pentru constructii si finisaje.
Arabesque este o firma romaneasca care a reusit sa ajunga la 19 centre comerciale in tara si la 23 de centre comerciale in strainatate dupa ce a achizitionat in 2006 reteaua BudMax. Pana in anul 2013, Arabesque a angajat nu mai putin de 2.400 de oameni in toate centrele comerciale din tara. Locuri de munca se gasesc oricand aici daca vrei sa castigi multi bani.

Chiar si acum gasesti joburi la Arabesque. Majoritatea firmelor isi posteaza anunturile cu locuri de munca disponibile chiar pe marile site-uri de anunturi din domeniu. Pe eJobs sunt disponibile acum 3 posturi diferite pentru cei care vor sa munceasca la Arabesque. Iti recomand si tie sa trimiti un CV direct prin aplicatia celor de la eJobs daca vrei sa te angajezi la acest retailer. Ai posibilitatea sa promovezi si sa castigi foarte multi bani daca te tii de treaba si reusesti sa aduci firmei un plus de valoare. Toate aceste joburi la Arabesque se gasesc online si poti aplica direct de pe calculator. Dupa o perioada de selectie poti fi si tu printre norocosii care au ocazia sa lucreze pentru un retailer romanesc din domeniul contructiilor.

Printre job-urile disponibile in acest moment poti sa aplici pentru sef de departament vanzari, asistent manager in Bucuresti sau gestionar depozit in mai multe centre din tara. Sunt trei categorii de posturi diferite asa ca ai posibilitatea sa prinzi si tu un loc de munca in functie de studii sau preferinte. Acest retailer este unul serios si apreciaza toti angajatii fideli care stiu sa promoveze brandul cu succes..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments