LUPTA “U”!

dsc_0136.jpg

Mai multe fotografii găsiți în albumul U CLUJ – steoaia

Săptămâna trecută a reînceput Liga lui Mitică, ca altfel nu pot să-i spun, deoarece Liga 1 de fotbal a Românieni nu se poate numi. Așa cum și numele îl spune este o ligă privată în care rezultatele se cunosc dinainte, campioana se stabilește la masa verde cu mult timp înainte, iar proștii, adică suporterii, au speranțe deșarte că echipa lor să ocupe un loc cât mai bun la final. Având în vedere că echipa mea, Universitatea Cluj, a intrat în această ligă, am decis să merg și eu la primul meci, chiar dacă am bătut peste 1700 de km pentru asta. Am ajuns în orașul Unirii – Alba Iulia, ne-am așezat la un mic și o bere pe terasa, iar nu după mult timp aud HAIDE U! Ies urgent să văd cea mai frumoasă galerie din România.. în jur la 700 de suporteri intrau în centrul vechi din Alba-Iulia, flămânzi și însetați să cânte pentru echipa favorită. După o hidratare binevenită, având în vedere că era destul de cald afară ne-am îndreptat spre stadionul Cetate. Aici organizare destul de sclăbuță ca de obicei, dar până la urmă am intrat cu bine la tribuna 2, sector 27. Fericit că U CLUJ este iarăși în prima divizie și că peste 4000 de oameni erau în galerie, unii voit, iar alții întâmplător.

dsc_0122.jpg

Mai multe fotografii găsiți în albumul U CLUJ – steoaia

Chiar dacă câștigăm sau nu, eram fericit că sunt iarăși alături de Unica Iubire! Se cântă Slavă ție studenție..HAIDE U TE IUBIM CU SUFLETU …

Începe meciul U CLUJ – oitele lui Gigi sau se poate spune U Cluj 2, având în vedere că în echipa lui Pițurcă erau 2 foști U-iști – Păcurar Alexandru (Săndel) și  Abrudan Octavian. Deci oricine câștiga U iasă câștigător. Desigur speram cu toții din tribuna 2, deoarece tribuna 1 era ticsită de albanezi, mitici și alte specimene primate care mai făceau din când în când behehe.

Stăm bine în teren..facem presing, dublarea funcționează foarte bine și nu după mult timp Acosta intra în careu unde este faultat. Obținem un penalty clar, iar Claudiu Niculescu sechestrează mingea…

 dsc_0143.jpg

Mai multe fotografii găsiți în albumul U CLUJ – steoaia

înscrie ca un atacant de clasa printr-un șut puternic pe centru. GOOOOOOOOLLLLLL UNIVERSITATEA CLUJ! HAIDE U!

De abia acum începea războiul…odată cu înscrierea acestui gol, oile au luat foc, Piți sărea ca un cosaș pe banca de rezerve..jucau penibil, chiar dacă arbitrul îi împingea vizibil spre poarta lui Matache nu legau 3 pase. Din nefericire, arbitrul a prelungit prea mult prima repiză, iar în minutul 46-47 oile au egalat dintr-o eroare de marcaj la o centrare simplă dintr-o lovitură liberă acordată foarte ușor. Scorul la pauză 1-1. Speram ca după pauză să jucăm la fel de bine tactic, pressing agresiv și inteligent făcut..din păcate teama sau lipsa de experiența a făcut ca echipa săs e retragă ușor în defensivă. Împiși de arbitru și de atitudinea noastră oițele au reușit norocos să mai marcheze încă odată în poarta lui Matache care a fost cam slăbuț în acest meci. În ultimele minute arbitrul a mai refuzat un penalty lui U deoarece nu trebuia ca U CLUJ să obțină vreun punct în acest meci…anul acesta oile trebuie să câștige campionatul, cel puțin asta e directiva lui base, mitică, sandu sau cine vreți. Avem un campionat jenibil, corupt și asta se vede în rezultatele echipei naționale. Nici peste 10 ani nu mai mergem la Europene sau Mondiale dacă continuăm tot așa. dar se pare că ei sunt fericiți că sug niște bani de la Fifa și UEFA și nu le pasă de sportul românesc. FUCK PDL!

Astăzi m-am uitat să văd dacă chiar se pune în practică directiva …se pare că da.. Universitatea Craiova trebuia să câștige contra oilor cu 2-1, dar le-a fost anulat un gol pe motiv că un jucător al craiovenilor l-ar fi jenat pe portarul oilor..nici vorba de așa ceva..nu a fost offside, nu a fos jenare..nimic pur și simplu a fost anulat un gol perfect valabil, pentru ca oile să câștige. mie scărbă să mă mai uit la asemenea partide…dar sper totuși ca U CLUJ să rămână sus fără nici un ajutor doar prin forțe proprii.

Mâine avem o deplasare grea la Steagu – Brasov, care deși pare mai slăbită decât în anii trecuți, mai are în lot jucători destul de buni care pot oricând să pună probleme. Trebuie să fim mult mai agresivi și mai încrezători și sper că antrenorul Pană să-i motiveze pentru a obține puncte sub Tâmpa. Sunt optimist și sper să câștigăm.

HAIDE U! TE IUBIM CU SUFLETU’!

(Visited 46 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Paul-Sorin Tiţa

Tribuna I nu era locuită doar de specimenele indicate de tine, ci şi de fani ai Universităţii care nu au mai găsit bilete la Tribuna I. Aşa că dă-ţi seama că nu ne-a fost uşor :)

Nu regret că am fost la meci, pentru că am avut ocazia să văd o galerie excepţională, deşi cu extremismul unora dintre membrii ei nu prea sunt de acord. Singurul lucru pe care îl regret este acela de a fi văzut la sfârşitul meciului ciobani fericiţi…