Advertising

Magic Led

magicled_cuibus_blogLuna aceasta am avut un șoc când am deschis factura de energie electrică. A doborât recordul facturilor de până acum și mare lucru nu mai aveam de făcut ca să dau timpul înapoi așa că m-am gândit la un plan care să ma ajute și să îmi reducă considerabil costurile.
Am început să mă documentez și dintr-una într-alta am ajuns la regele becurilor led de la MagicLed. De ce am ales să utilizez becuri cu led magicled în pofida celor normale? În primul rând datorită consumului redus de energie iar dacă sunteți o persoană ce militează pentru stilul de viață ecologic aș dori să vă aduc la cunoștință faptul că, cercetări recente dar și evoluțiile din domeniul de iluminare cu LED-uri este pe cale să aducă asupra noastră un mod inteligent și verde de iluminare cu LED-uri, ce ne vor ajuta la salvarea planetei.
După ce am fost în showroom-ul celor de la MagicLed din B-dul Ion Mihalache, nr. 42-52, Sector 1, București, am dat nas în nas cu niște oameni foarte bine informați. bec_led_magiled_cuibus_blogEi mi-au explicat mai bine cum stă treaba cu becuri cu led: Becuri cu led am hotărât să împărtășesc experianța plăcută pe care o trăiesc în fiecare zi. Eu am ales becurile led de 15W și cam asta s-a întâmplat: stând la casă am observat că led-urile sunt extrem de durabile și realizate cu componente solide, care sunt extrem de robuste și pot rezista chiar în cele mai dure condiții. Deoarece becurile led sunt rezistente la șocuri, vibrații și impacturi externe, fac din sistemele de iluminat exterioare, în aer liber, suspuse la condiții dure și expuse la vreme rea, vânt, ploaie, unul extraordinar. Revenind la stilul ecologic de viață, un alt beneficiu al becurilor cu led este îl reprezintă faptul că nu conțin substanțe chimice toxice. Cele mai multe becuri conventionale de iluminat fluorescente conțin o multitudine de materiale, cum ar fi mercurul, care este foarte periculos pentru mediu.
Becurile cu LED-uri nu conțin materiale toxice și sunt 100% reciclabile, și vă va ajuta la reducerea amprentei de carbon cu până la o treime. Becurile LED cu 15W comercializate de MagicLed au un raport optim calitate­-pret. Un bec led poate salva materialul și timpul de producție a 25 de becurilor incandescente iar acesta este un pas important spre un viitor mai verde!
Factura de energie electrică a scăzut considerabil cu 50% față de cea precedent așa că investiția pe care am făcut-o a meritat raportându-ne la balanța calitate preț. Sper că v-am convins iar dacă nu, aveți mai multe detalii aici: http://stirileprotv.ro/stiri/social/becurile-economice-vor-fi-interzise-de-comisia-europeana-cele-cu-leduri-sunt-mult-mai-eficiente.html.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Florica

foarte eficient