Zi de zi

Mai exista si minuni in Cluj-Napoca

idiotul-cu-scuter.jpg

Foto okazii

Astăzi în timp ce stăteam cu o brună pe terasa Restaurantului Chios am fost martorul unui eveniment “fascinant” să-i spun aşa. Aproape lângă foişorul unde se oficiază căsătoriile erau mai multe persoane care stăteau pe bancă. Pe o bancă era o familie cu un copil de 2-3 ani max. care dădea de mâncare la porumbei şi se juca cu ei, aşa cum fiecare am făcut la vârsta respectivă. Brusc această imagine superbă de linişte şi iubire a fost spulberată de un tâmpit, că altfel nu pot să-i spun, în vârstă de vreo 15-16 ani cu un scuter care era să dea peste acel prunc nevinovat. Ţin să menţionez că în parc e interzis accesul cu maşini, scutere, biciclete.. Acea imagine de la început se putea transforma într-un accident, sau chiar decesul acelui micuţ. Din fericire a frânat la timp, iar tatăl copilului a sărit rapid spre scuter să-l oprească. Mai mult acesta a luat atitudine şi la mustrat verbal pe “fitzos”, iar în secunda 2 a scos cheile din scuter să nu poată părăsi locaţia. Jos pălăria pentru această atititudine mai rar întâlnită la români. Apoi a sunat la poliţie, iar idiotul şi-a chemat tatăl. Acesta în loc să-l muştruluiască pe băiatul lui, mai să sară la bătaie cu tatăl copilului, care era să nu mai existe pe acest pământ. Cât de tâmpiţi pot să fie românii şi când încalcă legea sunt agresivi, mândri şi proşti. Tatăl copilul am uitat să menţionez, că era ceva gen VanDamme…deci nu prea avea şanse să câştige tatăl idiotului. VanDamme de Cluj a rămas calm şi le-as spus să le fie ruşine şi să-şi crească odrasla care nu are cei 7 ani de acasă, iar dacă il mai prinde cu scuterul în zona aaceea îi rupe rapid şi scurt gâtul! Eu m-am mirat că nu a aruncat scuterul şi pe tâmpit în lac..că merita. În sfârşit au venit şi miliţienii care au luat măsuri, o amenda de 10 milioane să nu uite ca în PARC SE PLIMBĂ LUMEA ŞI SE RELAXEAZĂ, nu îi deranjezi sau pui viaţa în pericol la alţii cu scuterul, motoreta etc.

Românii nu au murit încă!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
oroles

Mi se pare ca a facut bine ca a luat cheile,ca altfel, ‘bravii’ nostri militieni nu cred ca ar fi facut ceva daca nu mai era pustanul cu scuterul acolo.O mita de la tatal ‘idiotului’ ar fi rezolvat totul

skywalker

bine, bine dar nu mi se pare normal sa ii ia cheile de la motoscuter. asta se numeste furt! daca acel copil se grabea undeva?