Marga si caloriferul

Sursa foto: FB

Astăzi am văzut isteria cu ICR – Marga și caloriferul. Cea mai faină chestie care a rămas după a fost posterul de mai sus pe care l-am gasit pe FB. Nu am reușit să dau de cel care a făcut colajul așa că dacă știți persoana care l-a făcut să-mi ziceți vă rog.

Nu vreau să mai intru într-o polemică cu Marga că mi-o ajuns una și bună pe care am avut-o acum câțiva ani în urmă..am văzut ce poate și de atunci mă distrez la culme când apare cu ceva discurs pompos mai ales când are o funcție de șef, că de e mason adevărat nu alta. În ultima perioadă stau și mă întreb dacă bancul acela cu carul cu proști de la Caracal nu era de fapt Cluj și Marga a schimbat orașul. Dar nu-i bai vorba ardeleanului..mergem înainte cu ICR și caloriferul. Care poate e sau nu din Transilvania din cât am cercetat e cam greu de stabilit asta..ca orice invenție care se găsește peste tot..când o să aflăm cine a inventat roata atunci vom afla și cine a inventat caloriferul lui Marga din Transilvania. Până atunci distracție plăcută cu perlele acestui mare om, mare caracter, mare valoare pentru Cluj-Napoca. Noroc cu bop-poc și aprostu de focșani care îi fac concurență, dar stai liniștit mister marga că prinzi podiumul din Caracal, scuze din Cluj!

Să trăiască calorifelul de la Cluj sau din Transilvania de unde o fi el și să bagi țuică-n el dl. Marga.

p.s. acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare sau nu.

(Visited 37 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments