Marius Nicoara si “U” CLUJ

De curând am găsit niște rânduri interesante pe pagina de facebook a dl. Marius Nicoară. mai jos puteți găsi textul integral.

“Foarte mulți dintre voi m-au întrebat aici pe Facebook despre U. Și sunt mândru să vă răspund, pentru că pentru mine, U Cluj nu este doar parte a istoriei orașului meu, ci este parte a istoriei familiei mele. Bunicul meu, prof.univ.dr. Petru Țîrlea (tatăl mamei mele), student la acea vreme, a făcut parte din prima echipă de fotbal a clubului Universitatea, în anii 1919-1925, jucând alături de Pompi Lazăr, Guga și Moraru.

Continuând tradiția, unchiul mamei mele, Nicu David, a devenit unul din cei mai cunoscuți jucători ai lui U Cluj din anii 1938-1942, fiind un foarte bun marcator cu capul.

Mama mea, Zoe Irina (Țîrlea la acea vreme) a activat în cadrul clubului sportiv Universitatea, secțiile de natație și atletism, obținând o serie de medalii la campionatele naționale din anii 1950-1951. Dânsa mi-a insuflat și mi-a transmis respectul pentru sport și mai ales pentru performanțele clubului U.

Noi clujenii știm cel mai bine că orașul are nevoie de păstrarea unor simboluri cum este U Cluj. Dar astăzi echipa are probleme pentru că Emil Boc a decis să se comporte și cu acest simbol cum s-a comportat cu primăria: și-a pus apropiații în conducerea clubului și a adus investitori care au venit doar pentru că le-a promis sprijin în alte business-uri de care erau interesați. Eu consider că Emil Boc trebuie să dea explicații cu privire la situația în care este astăzi echipa de suflet a clujenilor.

Pot să vă garantez că, atunci cand voi deveni primar al Clujului, voi avea o grijă specială de acest simbol al orașului nostru.”

Sper să ieșim din trista eră portocalie și să avem un clujean adevărat la Primăria Clujului! Multă Baftă dl. Nicoară!

(Visited 26 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alin

Nu stau sa-mi bat capul cu tine, esti o cauza pierduta…

Alin

Toata lumea stie ca jegosul asta, Nicoara, are fanion cu CFR pe birou si tu cica il faci Uist… scz dar esti total pe alta lume, bine ca nu esti in tara, ca tu ai fi in stare sa-l votezi pe secesionist…

ANTI NICOARA LABARUL

NICOARA ARE FANION CU CFR IN BIROU!!!CUIBUS TREZESTE-TE LA REALITATE PENTRU CA TRAIESTI INTR-O LUME A TA.ESTI IN FILMUL TAU!ACUM IN PRAG DE ALEGERI NORMAL CA SE DA PE LANGA “U” DOAR NU E FRAIER PT CA SIMTE CA PITICUL BOC IL PISCA LA ALEGERI ASA CA NICOARA LABARUL APLICA ORICE METODA CA SA AJUNGA PRIMAR.ACEPTA REALITATEA UITATE CINE MINTE BOC SAU NICOARA?CINE ARE FANION CU CFR IN BIROU?CINE O ZIS CA IN CLUJ NU E LOC DE 2 ECHIPE,SI CA EL SPONSORIZEAZA ECHIPA CARE E MAI APROAPE DE PERFORMANTE?

Alin

Cine draqu il mai crede pe libidinosul asta?

Vasco Cluj Vasco

Vrea sa Prosteasca "U"isti sa il sustina.

U-fan Cluj-Napoca

Iar faptul ca va folositi de "U" in campania electorala este o RUSINE. De aceea s-a ajuns in acest punct. E mai bine sa nu pomeniti deloc acest nume. Il folositi ca un instrument ca oricare din politicienii de pe "piata" indiferent de orientare. Va rog sa nu mai pomeniti de "U". Daca sunteti see you adevarat U-ist tineti-o pentru d-voastra si implicativa tacit. O sa fiti mult mai apreciat. Vorbele sunt praf in vant. Haide "U"! (apolitic)

U-fan Cluj-Napoca

Doar o intrebare. Stimate domn, cum credeti ca se poate lega iubirea dumneavoastra pentru "U" see you finantarea USL de catre dl Paskany? Am dori un raspuns cat se poate de simplu si fara demagogie politica. Ceea ce am mentionat mai sus este o realitate indiscutabila. Iar pentru majoritatea "U"-istilor, daca sunteti adevarat U-ist, "U" inseamna mai mult decat fotbal.

dia

acum i-a venit dragostea pt echipa???? inainte de alegeri.,…. nu zicea el ca nu are U nevoie de stadion ca noi suporterii suntem niste huligani?????…hai pa fraiere!!!

Dan Dany

nici eu nu il cred.poate zice ce vrem noi sa auzim… dar din pacate cred ca zice asta pana trece "podul"!

Codruta Lazar

grija speciala ca si atunci cand a vrut sa intrerupa construirea stadionului? cat de creduli sunt unii….

Lucian Cuibus

NU sunt credul, clar ca dl. Tise s-a implicat mai mult si si-a respectat promisiunea, am f singurul care l-a inregistrat pe Tise la demolare..http://www.youtube.com/watch?v=62asbOz4JX0
boc-poc nu mai are ce cauta la Primaria din Cj daca clujenii mai au putin creier, dupa ce a bagat tara in datorii si a facut o gramada de rahaturi. Nu-l simpatizez si nici nu-l sustin pe Nicoara, dar ce optiune au clujenii? Din pacate f subtirei candidatii..

Mihai Tamas

Nicoara era ala care urla cel mai tare impotriva stadionului … mort sa-l vad !!!

Mihai Tamas

Nici poc nu-i mai bun …