Advertising

Masajul in cuplu

artemis_erotic_massage_bucurestiCe faci atunci când relația voastră este in impas? Vă plictisiți? Ți se pare că cel de lângă tine nu îți mai acordă atenția pe care ți-o dorești? Poate că ar trebui să purtați o discuție sau pur și simplu ar trebui să treceți la fapte și să încercați ceva nou.
Surprinde-l pe cel de lângă tine în seara asta cu erotic massage și poate lucrurile se vor detensiona, poate deschideți noi orizonturi în relația voastră și totul o sa se întoarcă la normal. Masajul erotic este instrumentul perfect pentru a aduce la viață relația voastră monotonă. Acesta poate fi extrem de benefic pentru fiecare persoană în mod individual, precum și a restabili fundamentul conexiunii între ele, relație și intimitate. Masajul erotic îmbină energia emoțională și spirituală într-o relație într-un mod în care în mod normal nu se poate.
Nu cred că este cazul dar pe măsura ce anii trec, fiind un cuplu ne întâlnim adesea cu dificultăți fizice care pot interfera cu intimitatea. Suntem mai puțin agili sau stresul și grijile ne fac să ne gândim mereu în altă parte decât să profităm și să ne bucurăm de un moment cu persoana iubită. Erotic Massage poate îmbunătăți foarte mult starea fizică dar și cea emoțională. Puterea ce o dobândești atunci când atingi persoana dragă ție îți va deschide calea pentru o interacțiune erotică mai placută. Furia, nervii, anxietatea poate sta în calea împlinirii voastre spirituale. Utilizarea masajului poate elimina acest disconfort și te va fac constientient de o emoție spirituala sporită. O să simți efectele benefice imediat, vei fi revigorat, energic, cu poftă de viață și cuprins de dragoste și fericire.
Nu vă rușinați să apelați la această modalitate, poate fi cheia în relația voastră. Vă puteți relaxa împreună în momente de intimitate și vă puteți folosi de el pentru a putea trece mai ușor peste problemele cotidiene. Puterea de atingere este atât terapeutică și de vindecătoare. Folosiți-l pentru a găsi drumul înapoi spre un altul. Luați această decizie împreună, folosiți-o ca metodă de reconectare, de regăsire. Îndrăzniți și faceți acest efort pentru a vă găsi drumul către adevărata voastră intimitate, către aprecierea unuia față de altul, către redescoperirea frumuseții interioare și exterioare a partenerului vostru.
Primul pas este relaxarea și deschiderea către acest fapt. Începeți masajul prin crearea unui ambient liniștit, confortabil pentru plăcerea neîntreruptă. Muzică în surdină, lumânări și uleiul de masaj sunt toate instrumentele utile pentru a aduce această experiență la valorile ei. Făceți-vă timp pentru a pregăti totul. Discutați despre cum, ce și unde, veți face acest pas. Anticipați totul sau surprindeți-vă unul pe altul..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments