Advertising

Masinuta electrica

masinuta_electrica_nichiduta_cuibus_blog_transilvaniaFinuțul a împlinit de curând 4 ani și m-am tot gândit cum să-l surpind cu un cadou inedit ceva ieșit din comun, ceva diferit față de figurine din desene animate, cărți de colorat, plastilină și hăinuțe cu supereroi.
Țin minte că în copilăria mea nu am avut parte de atâtea jucării, locuri de distracții, tot felul de desene animate și jocuri pe calculator însă ceva ce mi-a rămas întipărit foarte bine în minte. Părinții mă duceau duminica în centrul orașului pentru a mă da cu mașinuțele sau motocicletele electrice. Era plăcerea mea cea mai de preț când tata îmi spunea:”alege-ți în care vrei să te dai”! Iubeam momentul acela când ma vedeam înconjurată de atâtea mașinuțe și motociclete care mai de care mai colorate și mai diferite ca modele.
Având această amintire în minte m-am gândit că ar fi potrivit să îi pot cumpăra o astfel de mașinuță pe care sa o aibă la îndemână în orice zi frumoasă a anului.
Dacă doriți să achiziționați o astfel de mașinuță vă avertizez că gama de modele este foarte variată și ai nevoie de mult timp pentru a lua o decizie în ceea ce o privește, cel puțin mie mi-a luat și mereu am stat cu îndoială să nu fi fost alta mai frumoasă decât cea pe care am ales-o pentru Darian.
Nu fiți dezamăgiți, să nu credeți că acestea pot fi cadou doar pentru băieței ci și pentru fetițe. Veți fi uimți când o sa aflați ce modele există: cu Minnie, scooter de prințesă, cu Hello Kitty, Disney Princes, motocicleta roz cu prințese, cu Barbie dar deliciu și încântarea mea a fost atunci când am descoperit mașinuța lui Ben din animațiile cu Barbie. Sunt extraordinare!
Masinutele cumparate sunt de 12 v și le puteți încărca la dumneavoastră acasa deci totul este un procedeu simplu.
Am cumpărat mașinuta electrică și m-am dus la finuțul meu să i-o dăruiesc. Reacția lui a fost uimitoare și nu cred că am să o uit vreodată. A fost tare încântat și fericit iar acum îmi spune mereu la telefon că își dorește să se facă pilot de curse.
Mă bucur că am putut să retrăiesc și eu fericirea din copilăria mea în aceste momente în care Darian și-o trăiește pe a lui. Fiecare copil merită să aibă o copilărie frumoasă, veselă, lipistă de griji și de nevoi. Trebuie să facem tot posibilul ca să le oferim bucurie celor mici căci, cred că este important cum pleacă în viață un om..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments