Advertising,  Sport

Mergeți la Marele Premiu de F1 Abu Dhabi cu SuperLoterii.com !

Senzațiile tari și spectacolul trăit live pe timpul unei curse de Formula 1 dar și viața plină de lux din timpul week-endului competițional vă poate fi la îndemână! Cu sprijinul  SuperLoterii.com, serviciul cel mai popular pentru promovarea loteriilor online, puteți câștiga o excursie VIP pentru 2 persoane la Marele premiu de F1 Abu Dhabi!
Regina competiției sporturilor cu motor, Formula 1, întrecere care este catalogată drept cea mai prestigioasă formulă organizată de Federația Internațională a Automobilului (FIA), a devenit din ce în ce mai importantă și la noi în țară de-a lungul anilor. Mai mult, se vehiculează și posibilitatea apariției unei echipe de Formula 1 Românească în anii ce vor urma, prin prisma reprezentării Renalt/Dacia.
Atât Campionatul Mondial al Piloților cât și Campionatul Mondial al Constructorilor reprezintă punctul forte al acestei întreceri sportive. În actuala ediție a campionatului participă 11 echipe și 22 piloți. Acest eveniment care a luat  amploare odată cu mediatizarea acestui eveniment de-a lungul anilor în peste 200 de tări, a creat o audiență de sute de milioane de telespectatori, pe lângă zecile de mii care participă live la fiecare mare premiu. Formula 1 pe lângă statusul competițional, a devenit și un stil de viață, unde pe lângă investiția de sute de milioane de dolari în cercetarea și dezvoltarea motoarelor, este percepută ca un sport al celor bogați, al lumii glamuroase, al spectacolului, al vedetelor și al degustării de șampanie.
formula1_abu_dhabi_2014

Cel(cea) care va reuși să câștige acest concurs, își va putea lua și partenerul(a) pentru a savura toate emoțiile și senzațiile tari ale acestui mare premiu de Formula 1, care are loc într-un loc unde eleganța și stilul exclusivist este de referință, iar noua configurație de lux a circuitului Yas Marina Circuit din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite (EAU), care va găzdui acest mare premiu de F1 pe timpul serii, oferă o strălucire aparte și amintiri unice pentru toți pasionații de motorsport.

Marele Premiu de Formula 1 Abu Dhabi 2014

Cu spijinul SuperLoterii.com acest concurs a devenit realitate. Aftel și dumneavoastră aveți șansa de a fi tratați ca adevărații șeici, milionari, bucurându-vă de toată gama de beneficii și viața de lux, care vin împreună cu lumea Formulei 1, înr-un un stil aparte, unic. Haideți să privim mai atent asupra lucrurilor pe care le puteți câștiga odată cu acest concurs de Formula 1 Abu Dhabi 2014:

•    Un bilet dus-întors de avion pentru dvs. și partenerul(a) dvs.
•    4 nopți de cazare la faimosul hotel Rotana Yas Island, incluzând micul dejun.
•    Cazarea este practic la câteva minute distanță de clubul de golf Yas Lnks Golf Club, Ferrari World Abu Dhabi, Yas Waterworld și plaja exclusivistă Yas Beach.
•    Bilete de intrare la Ferrari World.
•    Intrarea și servicii de catering in paddock-ul cursei, F1 Paddock Club Suites, pentru sâmbătă și duminică, ceea ce va include prânzul și open bar, incluzând șampanie, cu posibilitatea unică de a vedea lucruri unice și bineînteles plimbările obișnuite in pit lane pentru sâmbătă și duminică.
•    Bilete pentru concertele care se vor ține după competiția de F1 de pe parcursul weekend-ului (joi-duminică)
•    Pe toată durata weekend-ului competițional, personalul specializat se va asigura că aveți tot confortul pe care îl meritați.

formula1_abu_dhabi_2014.-2jpg

Condiții de intrare în concurs:

Pentru mai multe detalii legate de participarea la acest concurs, dați click aici.

Circuitul Yas Marina din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

EAU doresc cu tot dinadinsul să facă parte din elita mondială, indiferent de domeniu. Dacă Dubai este renumit pentru pasionaţii de shopping, Abu Dhabi începe să devină metropola favorită a pasionaţilor de motorsport.
Circuitul modern și practic impecabil Yas Marina din Abu Dhabi, este practic ca o perlă în desert. Circuitul Yas Marina a fost proiectat de celebrul Hermann Tilke și e amplasat pe Yas Island, la circa 30 de minute de capitala EAU, Abu Dhabi. Ca și mărime, Yas Marina racing circuit, este a doua pistă de Formula 1 în Orientul Mijlociu, după cea din Bahrain. Aici cursa de F1 începe practic în timpul zilei și se termină după apusul soarelui. Marele Premiu Abu Dhabi rămâne cel mai modern circuit dintre circuitele de Formula 1, având una dintre cele mai lungi linii drepte, măsurând circa 1,2 km, unde monoposturile ating viteze de peste 300 km/h. Împreună cu zgomotul produs de cele 22 de motoare F1, zgomotulul frânelor incandescente și cauciucurile ce aderă într-un mod agresiv toate curbele, cu siguranță va crea o senzație cu adevărat unică pentru iubitorii de motorsport și în particular pasionații de Formula

Câștigătorii precedenți ai concursului de Formula 1 organizat de SuperLoterii.com

F1 Grand Prix Monaco

Marele Premiu Monaco F1 Grand Prix a avut loc într-unul din locurile cele mai appreciate atât de fani, cât și de piloți, unde Nico Rosberg a câștigat cursa de F1, iar câștigătorul concursului Monaco F1 Grand Prix 2014 a fost domnul Šimo din Slovacia, care a avut oportunitatea de a participa și a se bucura de acest eveniment de excepție.
Domnul Šimo și partenerea sa s-au întors de la Monaco și ne-au dat detalii cu privire la experiența unică de care au avut parte.

formula1_abu_dhabi_2014.-3jpg

Să aruncăm o privire asupra pachetului VIP primit de câștigătorul 2014 Monaco F1 Grand Prix:

– Bilete de avion dus -întors
– Zbor cu elicopterul către hotelul de 5 stele “Royal Riviera”, din Monaco
– 4 nopți cazare într-o cameră cu pat dublu cu mic dejun inclus
– Transportul către Casino Square pentru a urmări Calificările și Cursa de F1
– invitație după calificările de vineri, la o recepție exclusivistă organizată la “Hotel de Paris” unde au fost prezente vedete de F1 precum David Coulthard și Martin Brundle
– un multi pass pentru a se bucura de o vedere magnifică și un prânz excelent pentru calificările de sambata, cu open bar inclus în incinta hotelului “Hotel de Paris”,  situat în centrul orașului Monaco.
– un prânz cu open bar care a inclus și șampanie de pe terasa hotelului “Hermitage”, pentru ziua de duminică, de unde au putut și vedea cursa de F1
– transport cu elicopterul înapoi către aeroportul din Nisa

Domnul Šimo a spus că a fost o experiență fantastică și s-a bucurat enorm că a avut privilegiul de a-l cunoaște pe David Coulthard, o legendă în lumea sporturilor cu motor. De asemenea, a gustat pe deplin emoțiile cursei și a calificărilor. De asemenea, i-a plăcut servicul de 5 stele primit la Royal Riviera. Profesionalismul și atenția organizatorilor l-a impresionat foarte mult.

formula1_abu_dhabi_2014.-4jpg

Hotelul “Royal Riviera” a fost construit în 1904 și mereu a fost locul unde cei bogați și totodată membrii familiei regale au avut diverse evenimente. Acesta oferă o priveliște extraordinară asupra grădinilor Provencal și a mării Mediterane. Acest hotel de 5 stele are 94 de camere ce oferă o combinație între intimitatea unei vile private și strălucirea unui palat, mai are și o plajă privată, o piscină exterioară încălzită și un centru de înfrumusețare.
Domnul Šimo a ținut să precizeze că totul a fost organizat la detaliu și a fost un vis de-al dumnealui devenit realitate.
Alți câștigători ai concursurilor Formula 1, organizate de SuperLoterii.com
Câștigătorul competiției Abu Dhabi din 2011
La competiția organizată de SuperLoterii.com din 2011, domnul W. Ryczkowski din Polonia a fost fericitul câștigător al F1 Abu Dhabi din 2011. Atunci practic participanții la concurs au avut șansa de a alege între biletele VIP de la finala la Campionatul Mondial de Rugby, bilete VIP la F1 Abu Dhabi sau 6000 de lire sterline cash, însă domnul W. Ryczkowski, fiind un pasionat al sporturilor cu motor, a ales să meargă și să experimenteze această cursă live, în condiții deosebite și care de asemenea a ales să meargă alături de soția lui, unde pe lângă cursă, au decis să meargă la concertele susținute de Britney Spears și Paul McCartney. Ei s-au bucurat și de Ferrari World care pe lângă rollercoaster-ul mai sus amintit, conține ultimele simulatoare, state of the art pentru F1, numite Scuderia Challenge sau Fiorano GT Challenge, cu două rollercoaster-uri care se întrec în paralel pentru a stimula o cursă de F1.
Când a fost vorba despre weekend-ul de cursă, domnul Ryczkowski a spus: “A fost pus și simplu fantastic- ce viteze amețitoare, ce zgomote unice, mirosul caracteristic benzinei, totul a fost extraordinar! Mă simt cu adevărat fericit că am ales să iau parte la o astfel de experiență!”

formula1_abu_dhabi_2014.-5jpg.jpg

Câștigătorul competiției Abu Dhabi din 2010

Fernando Da Cunha a fost fericitul câștigător VIP al concursului SuperLoterii, din 2010. El a decis ca în acel weekend să meargă împreună cu soția sa Shana și împreună s-au delectat cu luxul și stilul exclusivist pe care o cursă de F1 îl poate avea în maniera cu care SuperLoterii îndeamnă mereu pe toți jucătorii de la loteriile online să se bucure de viață.
Cu o cazare exclusivistă, locuri în primele rânduri ale cursei de F1, iată ce a avut de declarat câștigătorul ediției 2010 al acestui concurs: “Am avut cea mai interesantă excursie pe care mi-am dorit-o toată viața, a fost ca un vis devenit realitate, nu o să uit niciodată cât de interesant și frumos a fost să mă aflu acolo, printre lumea bună. Mai mult, am experimentat senzațiile tari ale rollercoaster-ului numit Formula Rossa, ce are chiar o viteză de 290 km/h în 4.9 secunde, situat în Ferrari World și bineînteles, sunetul unic al unui motor de F1, în momentul în care mașinile concurau pe pista de F1, dar și viața de noapte, odată ce concertele de muzică începeau după competiția de F1. Am avut ocazia să asist la concertul Linkin Park & Prince.Wow, ce experiență am trăit!”

formula1_abu_dhabi_2014.-6jpg.jpg

Chiar dacă sunteți un împătimit al Formulei 1 sau pur și simplu doriți să beneficiați de una dintre cele mai luxoase curse de F1 sezonul competițional, în afară de Monaco,  puteți lua startul chiar de acum, cu șanse de a fi primul câștigător în momentul în care va apărea steagul cu pătrățele! Și toate aceste lucruri, numai cu SuperLoterii.com, unde câștigul nu a fost niciodată atât de simplu!

Vă dorim mult noroc!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments