Turism

Noi rute de zbor din Cluj-Napoca

airplane-cluj-varsovia_noi_zboruri_din_cluj_avioane_rute_cluj_europa_cuibus_blog_transilvaniaÎncepând cu data de 27.10.2014, pasagerii vor avea posibilitatea să călătorească de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj spre Varșovia, cu zborul direct oferit de compania aeriană Eurolot. Această destinaţie a fost recent inclusă într-un acord code-share între LOT Polish Airlines şi Eurolot, multiplicând astfel posibilităţile de conexiune ale pasagerilor clujeni, spre destinaţii din întreaga lume.

Prima destinație Eurolot deschisă de pe Aeroportul Internațional Cluj, cu o frecvenţă de 6 zboruri/săptămână, va asigura o soluţie eficientă şi comodă pentru pasagerii care tranzitează Aeroportul din Varşovia, prin intermediul unui bilet unic achiziţionat pentru destinaţia finală.

Oferta de conexiuni pentru pasagerii pe ruta Cluj-Varșovia este extinsă cu 32 de noi destinații precum: New York, Chicago, Toronto, Moscova, Amsterdam, Copenhaga, Paris Charles de Gaulle, Londra Heathrow, Frankfurt, Budapesta, Stockholm, Stuttgart, etc. De asemenea, Eurolot își va extinde astfel canalele de vânzări bilete în toată lumea, prin intermediul Lot Polish Airlines, în calitate de membru al Star Aliance.

Acordul dintre cele două companii aeriene simplifică și posibilitățile de achiziționare de bilete pentru destinația Cluj (Kluż-Napoka) – Varșovia (Warsaw) și destinațiile de conexiune, direct de pe website-urile www.lot.com şi www.eurolot.com.

Sursa info: airportcluj.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments