IT

Noua tableta Allview AX2 Frenzy

AX2_Frenzy1_cuibus_blog_transilvania_it_romaniaAstăzi, 6 martie 2013, la CeBIT 2013, cel mai mare târg de tehnologie din lume care se desfășoară la Hanovra a fost lansată noua tableta Allview AX2 Frenzy realizată de către cei de la Allview. Cum sunt interesat de o tabletă am fost curios să văd ce oferă acest produs nou made în România.

“Tableta AX2 Frenzy este un model accesibil ce înglobează toate funcţiile necesare pentru conectare si comunicare. Utilizatorii device-ului vor avea parte de o experienţă plăcută, având posibilităţi multiple de a petrece timpul liber: sunt permanent la curent cu noutăţile postate de către prietenii lor în reţelele de socializare, realizează apeluri video prin aplicaţiile dedicate şi se distrează cu cele mai incitante jocuri de la Gameloft.” a declarat Olivia Cardaş, Marketing Manager Allview.

În primul rând mi-a plăcut designul acestei tablete careeste adresată tuturor iubitorilor de tehnologie. Este dotată cu toate opțiunile care sunt necesare în ziua de azi 3G încorporat, GPS, conectivitate Bluetooth, Wi-Fi.

AX2_Frenzy2_cuibus_blog_transilvania_it_romania

AX2 Frenzy este dotat cu un procesor Dual Core Cortex-A9 la 1 GHz, sistemul de operare este Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich şi dispune de două camere foto, cea principală având o rezoluţie de 3,2 MP. Camera frontală este ideală pentru apelurile video realizate prin aplicaţii dedicate precum Skype sau Yahoo Messenger. Dispozitivul poate fi transformat în hotspot portabil înlocuind astfel cu succes, un router WiFi, prin funcţia Tethering.

Cu o greutate redusă, design slim și conectivitatea multiplă, AX2 Frenzy devine gadgetul care te ajută în orice situatie. În plus, bateria Li-Polimer de 3000 mAh, asigură o autonomie de peste 5 ore la o folosire continuă a tabletei. Pentru a evidenţia unicitatea deţinătorului, acesta are posibilitatea de a instala numeroase aplicaţii, jocuri precum şi diverse imagini de fundal sau teme.

Abia aștept să testez noua tabletă made in România. Dacă dorești să achiziționezi noua tabletă Allview AX2 Frenzy o poți face acum cu doar 599 lei.

Despre Allview Mobile România:
Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia si distribuţia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri şi diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România datorită serviciilor şi facilităţilor ataşate produselor..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
dan

Am aceasta tableta de 6 zile. Sunt foarte multumita de ea, atata cat mi-am putut da seama in cele cateva ore de utilizare. Tableta se misca extraordinar si nu a dat rateuri in aplicatii.
Carcasa este facuta dintr-o combinatie interesanta de aluminiu si plastic.
Ecranul se vede clar si are culori intense.Nu am simtit nici o limitare datorita memoriei RAM de 512 pe care o are! are toate tipurile de conexiune, ceea ce este foarte ok!