Advertising

Numarul avantajelor anvelopelor all-season bate inconvenientele

goodAtunci cand ne echipam masina, trebuie sa luam in calcul mai multi factori. Alaturi de bateria de motor, anvelopele sunt probabil cele mai importante componente din corpul unui autovehicul. Asadar, inainte de a achizitiona anvelope all season, de vara sau de iarna, trebuie sa cunosti particularitatile modelelor disponibile pentru dimensiunile necesare.
Deocamdata, in momentul actual, gamele de anvelope all season sunt mai reduse decat celelalte, insa acesta este doar un mic inconvenient. Modelele proiectate, in special cele fabricate de marile branduri, care detin secretele unor tehnologii avansate, sunt totusi caracterizate prin calitate, durabilitate si o buna eficienta.
Sa amintim cateva din beneficiile reale ale montarii de anvelope all season:
–    alternativa ingenioasa si practica la inlocuirea setului de anvelope de vara cu cele de iarna.
–    Pretul anvelopelor all season nu este unul mic, insa reprezinta clar o investitie, deoarece va permite sa economisiti, nemaifiind necesara achizitionarea a doua seturi de cauciucuri
–    Contin pe flanc marcajele `M+S` , M/S sau MS, in conformitate cu prevederile cuprinse in Directiva92/23/CE a Consiliului din 31.03.1992, cu referire la pneurile autovehiculelor si ale remorcilor acestora, detinand din punct de vedere legal autorizatie pentru rularea pe durata  sezonului de iarna in conditii de carosabil inzapezit si drumuri inghetate.
–    Sunt ideale pentru a echipa autovehicule atunci cand circulati in regiuni cu climat caracterizat prin ierni blande.
Pe lista celor mai cunoscute 12 branduri care comercializeaza anvelope all season, avem: Michelin, Goodyear, Dunlop, Pirelli, Sava, Debica, Fulda, Nokian, Vredestein, Kleber, Bridgestone, BF Goodrich etc.
Noi va recomandam, pentru echiparea turismelor pe tot parcursul anului, anvelope all season Goodyear. Modelul VEC4SEASONS G2 este disponibil pe mai multe dimensiuni: 235/65R17 (pentru cine cauta un indice mare de viteza – 108V), 205/55R16, 195 / 65 R15, 215/45R16, 225/45 R17, 155/65 R14 etc. In legatura cu acest model, expertii auto se declara multumiti datorita bunelor performante la condus, unei eficiente sporite, aderentei imbunatatite pe uscat si pe carosabil pe timp de ploaie.
Daca sunteti interesat sa achizitionati anvelope M+S  Hilserv va ofera o gama diversificata si preturi avantajoase pentru comenzile online! Pentru clientii din Bucuresti, livrarea si transportul sunt gratuite..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments