Advertising

O casa rezistenta cu Parchet pe Viata se construieste

parchet_lemn_de_stejarCasa ta e locul care va pastra cele mai frumoase amintiri, mai ales daca alegi sa o ingrijesti si sa folosesti doar produse de calitate care sa reziste in timp. Indiferent ca petreci mai mult sau mai putin timp acasa, de fiecare data cand vei intra pe usa vei multumit sau nemultumit de alegerile pe care le-ai facut cu privinta la mobilier, parchet, draperii, dusumea lemn etc.. De aceea oricand iei o decizie privind aspectul casei tale trebuie sa te gandesti de doua ori inainte. Cumpara doar produse de calitate, astfel nu vei fi nevoit sa le schimbi in fircare an, cumpara doar produsele care iti plac tie, astfel nu te vei plictisi de ele, şi nu în ultimul rând, cumpăra serviciile unor profesionişti, căci astfel nu vei fi niciodată dezamăgit de rezultatul final.

Instalarea parchetului poate fi o misiune incredibil de dificilă, iar dacă montarea lui nu este făcută corespunzător vei ruina atât aspectul parchetului, cât şi aspectul întregii camere. Apelează la o firmă profesionistă – una care să îţi monteze parchetul în mod corespunzător iar a cărei finalizare să te mulţumească. O firmă care s-a impus pe piaţa românească în ultimii 6 ani, este Parchet pe Viaţă. Compania a reuşit să facă peste 2.750 familii fericite, au adunat un număr de 18.000 de pregătire profesională, au montat peste 25.000 mp. de parchet şi au recondiţionat alţi 65.000 de metri. Parchet pe Viaţă este singura companie din România care are doi parchetari certificaţi de compania Bona – o companie suedeză expert în materie de instalare, întreţinere şi renovare a parchetului. De asemenea compania Parchet pe viaţă a câştigat de două ori la rând (2009 şi 2010) locul I la concursul montatorilor de parchet.

Mai mult decât atât, produsele cu care lucrează sunt premium, ecologice, din lemn 100% provenit din păduri controlate din Africa, America și Asia. Astfel nu vei da greş când vei cumpăra pentru casa ta un simplu parchet lemn sau un parchet triplu stratificat.

Dacă vrei să te convingi de calitatea produselor pe care compania Parchet pe Viaţă le comercializează poţi oricând să dai o fugă până la showroomul amenajat de aceştia în Bucureşti. Showroomul este amenajat pe Strada Logofăt Luca Stroici, nr. 40, sector, iar dacă nu eşti Bucureşti nu e nici o problemă, site-ul companiei este bine ancorat în realitate, pozele prezentate pe site având o rezoluţie foarte bună şi fiind bineînţeles reale.

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments