Advertising

O firma de mutari iti ofera servicii la care nici nu te astepti!

O firma de mutari iti ofera servicii la care nici nu te astepti!

Daca iti aduci aminte de modul in care se transporta mobila acum cativa ani, nu prea iti mai vine sa faci acest pas. Oamenii apelau la cunostinte sau rude, gaseau poate un camion sau o caruta si duceau mobilierul dintr-o locatie in alta, cu teama ca, dupa transport, acesta va fi deteriorat si imposibil de refolosit. Ei bine, acest lucru este istorie! In ziua de azi, exista firme care iti asigura transport specializat, in conditii sigure, cu personal calificat si vehicule moderne si dotate cu tot ceea ce este necesar pentru o buna desfasurare a intregului proces. Insa, o firma de mutari moderna, nu iti ofera doar transport si manipulare de la locatia A, la locatia B. Aceasta firma iti poate pune la dispozitie si alte servicii, la care nici macar nu te astepti.

 

Amabalare

Indiferent daca decizi sa faci singur acest lucru sau sa te bazezi pe o firma, modul in care sunt ambalate obiectele reprezinta un aspect delicat al mutarii. In general, firmele de transport si mutari pot face acest lucru, cu un cost suplimentar desigur. Insa, iti garantam ca merita sa dai acesti bani. Angajatii firmei au calificarea si experienta necesara pentru a ambala mobilierul si obiectele in functie de natura lor. In plus, daca decizi sa iti ambalezi singur obiectele, sa stii ca, in cazul unui accident, rationamentul asiguratorului ar putea suna astfel: „daca piesa ar fi fost bine ambalata, nu avea cum sa se sparga”. Deci, atunci cand un obiect de arta fragil a fost spart, rationamentul implica faptul acesta a fost ambalat prost si nu vei obtine rambursarea prejudiciului. Insa firma de transport specializat se ocupa asa cum trebuie de ambalaje si stie sa-si faca treaba bine.

 

Demontare si montare

 

Da, o firma de transport poate sa iti demonteze mobila si sa o monteze ulterior la noua locuinta. Va aduce personal calificat, altul decat cel care va manipula obiectele de transport, care stie exact ce are de facut. Mobilierul astfel de montat nu va suferi nicio dauna si il vei avea ulterior amplasat in noua locuinta, ca la carte.

 

Debarasare

 

Mutarea este o ocazie de a face un pic de curatenie si poate de a scapa de „acea canapea ingrozitoare” pe care nu ai avut niciodata curajul sa o arunci. Cu toate acestea, nu exclude faptul ca o ruda sau un prieten ar putea fi interesat de acea canapea. Insa, daca ai articole voluminoase de mobilier, nu le poti arunca, pur si simplu, la gunoi. O firma de mutari se poate ocupa cu debarasarea mobilierului, cu ajutorul personalului calificat, fara ca tu sa te preocupi de ce faci cu aceasta.

 

Depozitare

 

Este posibil sa fie nevoie sa lasi unele articole depozitate, daca nu ai suficient spatiu in noua casa sau, in orice caz, nu imediat (de exemplu, exista inca lucrari de renovare ce nu au fost finalizate la timp). In acest caz, o firma de mutari iti poate pune la dispozitie un spatiu, contra cost, ca o solutie temporara. Cu toate acestea, verifica daca anumite conditii de siguranta sunt respectate cum ar fi:

 

-Obiectele trebuie plasate in spatii suficient de mari si ambalate in mod ordonat.

 

-Obiectele nu trebuie expuse agentilor atmosferici, ci protejate cu folii si tinute in spatii inchise si uscate.

 

Asa ca, o firma de mutari poate fi un ajutor de nadejde in ceea ce priveste siguranta si alte probleme legate de mobila. Ia in considerare aceste lucruri!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Raluca

Sunt foarte ok, multumesc pentru recomandare!