O masina de la Ascar pentru un weekend mai bun

Dupa o saptamana grea de munca orice weekend este binevenit. Doua zile de relaxare si de odihna. Sau doua zile in care sa iesi undeva cu familia sau cu prietenii. Cele mai reusite sunt escapadele pe care le faci pe moment, cand mergi la prietenii tai si le zici: -Hai la munte weekend-ul asta! Si va faceti in graba bagajele si plecati spre munte cu zambetul pe buze.

Dar ce faci atunci cand nu ai cu ce merge acolo si nici ai tai prieteni nu au masina si nici nu puteti face rost de una? Este foarte simplu daca locuiesti sau stai in Bucuresti. Intri pe Ascar.ro, iti alegi o masina pe care sa o inchiriezi si gata. In cel mai scurt timp o vei avea in fata casei, pregatita sa te duca oriunde vrei. Ai la dispozitie multe masini dintre care sa alegi, de la masini simple, potrivite pentru oras pana la SUV-uri numai bune pentru zonele de munte. Alegand aceasta varianta, vei avea libertatea sa mergi oriunde vrei tu sau prietenii tai, puteti face oricate opriri vreti pe drum si puteti alege drumul dorit pana la destinatie. Seviciile de prima clasa ale firmei Ascar vor fi cu adevarat vizibile atunci cand conduci una dintre masinile de aici, care functioneaza perfect. Sunt puternice, confortabile in interior si silentioase.

In stundentie sunt cele mai frecvente aceste iesiri, si stim cu totii ca doar un numar mic de studenti detin o masina personala pe care sa o ia si la camin sau in orasul unde merg la facultate asa ca o masina inchiriata va fi cea mai rapida si mai avantajoasa alternativa daca cei care vor sa o inchirieze indeplinesc conditiile cerute de firma Ascar. Cel mai important este ca soferul sa aiba peste 21 de ani.  Pe site-ul Ascar.ro poate fi vizionata lista de masini disponibile impreuna cu informatii despre fiecare in parte: pret, clasa masinii, tipul de cutie de viteze si carburant, numarul de locuri si usi precum si alte aspecte.

(Visited 56 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments