Advertising

O noua agentie de branding

siglasilozincaAstazi va recomand noua agentie de brading Sigla si Lozinca. Numele firmei este inspirat din domeniul de branding si rebranding. Un fenomen care in Romania inca nu a luat amploare, insa in tarile mai dezvoltate, companiile mari investesc enorm in branding. Branding insemnand tot ceea ce tine de nume, logo, slogan, prezentare, modalitati de promovare si de optimizare. De fapt, branding inseamna originalitate.

Sigla si Lozinca te va ajuta sa iti “originalizezi” compania si sa devi un inteprinzator de succes. EI te pot ajuta cu un design de produs, identitate vizuala plus strategii de promovare. Poti intra pe Sigla si Lozinca si sa apelezi la serviciile lor de branding. Au o gama larga de servicii, atat pentru promovare directa pe internet, cat si offline, insemnand concepte de design, materiale de design, mape de prezentare pentru produse si multe altele.

Pur si simplu afli despre o strategie de marketing de succes, iar in Romania, in curand acest domeniu se va diversifica, mariile companii vor fi obligate sa investeasca in branding pentru a promova firma. O companie mare care investeste in branding este Coca-Cola, care anual isi aloca un buget pentru branding, astfel incat sa vina mereu cu ceva nou, cu ceva original pe piata, astfel incat sa atraga clienti, doar printr-o simpla promovare.

Suna destul de bine, nu-i asa? Daca si tu doresti sa ai succes cu firma ta, atunci te invit sa intri pe Sigla si Lozinca si spor la branduit. In cazul in care ai folosit deja serviciile lor, asteptam parerile tale in sectiunea de comentarii..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments