Advertising

O noua tableta de la Allview

Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de smartphone-uri şi tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România. Producătorul autohton din industria de IT a lansat zilele trecut un nou model de tabletă – AX4 Nano. Acest produs este foarte util tuturor celor care preferă să lucreze și în timpul călătoriilor, nu să piardă timpul. Această tabletă are un ecran de 7 inch, un procesor Cortex A7 Dual Core de 1,3 GHz, două camere foto, GPS EPO, conexiune 3G prin HSPA+ şi rulează pe renumitul sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean. Această nouă tabletă este foarte bună pentru că are o mărime medie, se poate naviga simplu și rapid pe internet, se pot citi e-bookuri sau vizualiza fotografii sau folosi pentru diverse jocuriax4-nano-semi-profil_portrait_allview_cuibus_blog_transilvania și programe. În același timp se paote folosi și ca telefon, se pot primi apeluri, mesaje text sau multimedia. AX4 Nano ca mai toate dispozitivele de acest gen, recunoaște comenzile vocale și convertește automat un mesaj vorbit în e-mail sau sms. Această tabletă oferă conectivitate 3G HSPA+, GPS EPO şi Bluetooth. Mai putem să folosim și camera principală de 3 MP pentru capturi fhoto-video și capturare vocală. Mai există o cameră pe partea frontală a dispozitivului pe care o putem folosi pentru convorbirile video.
AX4 Nano este compatibilă cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.
„AX4 Nano îmbină funcţiile unui smartphone cu cele ale unei tablete, fiind un gadget indispensabil pentru persoanele active şi dinamice. Noul device oferă o interfaţă prietenoasă, o experienţă de utilizare plăcută şi o serie de funcţii utile”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Tableta este disponibilă in două variante de culoare, alb şi negru, şi poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 409 lei.
Pentru mai multe detalii legate de noul device, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului allview.ro..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments