Oare exista oameni mai tampiti ca romanii?

Astăzi românii au demonstrat cât de “inteligenți” sunt: au votat morți, hoți și pușcăriași.

Cel mai rău îmi pare de Cluj-Napoca, care chiar dacă este orașul meu natal, de astăzi pentru mine nu mai există și nu-l voi mai promova sub nici o formă. Chiar dacă l-am promovat peste tot, chiar dacă am adus mai mulți turiști (din diverse țări și continente ) decât parașuta de Udrea care a spălat milioane de euro cu aprobarea lui boc+băse, nu o voi mai face. Pentru mine singurele legături cu Clujul vor mai fi doar familia, prietenii, U CLUJ și amintirile, în rest nu mă mai interesează nimic despre acest oraș care are cei mai mulți proști pe mp din România.  Nu înțeleg cum niște clujeni pot înghiți așa ușor rahaturile făcute de boc-poc care și dacă era cel mai bun politician din RO, pentru că a spus că nu lasă primăria Cj pentru București trebuia amendat la urne, dar se pare că mintea clujenilor și a românilor este destul de scurtă și iar aceste personaje au distrus viitorul Clujului. Se pare că piticul porno este cel mai atrăgător în Cluj:

 

Cum să votezi un personaj care a distrus orașul, țara, un personaj care o să fie iar mai mult la București cu partidul lui de rahat? Pleacă iar să-l maseze pe băse și își cere iar scuze clujenilor, iar în locul lui va lăsă un apostu 2..mult mai tare Adi Popa mâna dreaptă sau stângă a lui paskakany. Repet nu sunt membru în niciun partid, nu susțin vreun politician sau vreun partid, dar susțin oamenii care au făcut sau ar putea să facă ceva util pentru Cluj-Napoca și pentru România. Clujenii se pare că nu vor așa ceva.

RIP cluj-napoca!

Să amintim și alte opere a a idioților din RO: Deși primarul municipiului Campia Turzii Ioan Vasinca a decedat săptămâna trecută el a fost ales consilier local și Adrian Mladin si Dumitru Ruse au castigat din arest alegerile pentru Primaria Jilava si Magurele.

Păcat de cei care au suferit pentru acest pământ!

 

(Visited 20 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
theodorro

ma da turcii cred si ei in God?