Advertising

Optati pentru stickerele oglinda de la Folina.ro

Vreau sa va vorbesc astazi despre stickere oglinda de pe Folina.ro. Aceste stickere sunt printre cele mai versatile, reusind sa aduca mai multe beneficii, pe mai multe planuri. In primul rand, pe planul decorativ, acestea pot aduce un aport favorabil incaperii dumneavoastra, fiind disponibile in forme variate si dimensiuni care sa se plieze pe nevoile oricaruia dintre noi. Pe plan practic, prin aplicarea acestor stickere se poate crea o oglinda decorativa, potrivita unui decor modern, care va atrage cu siguranta toate privirile. Mai mult decat atat, veti reusi sa creati impresia de spatiu si luminozitate, acest lucru facand din stickerele Folina o alegere ideala si pentru incaperile de dimensiuni mai mici.

Site-ul Folina.ro va pune la dispozitie o gama variata formata doar din stickere de calitate. Este crucial ca adezivul sa fie unul de buna calitate, iar materialele din care sunt realizate stickerele sa fie premium, mai ales ca avem de a face cu o suprafata ce imita oglinda, astfel fiind necesara o calitate a materialelor care sa ofere o imagine clara si curata.

Unul dintre modele care mi-a atras atentia, disponbil pe site-ul celor de la Folina, a fost setul de 12 elemente triunghiuri argintii si bronz. Setul contine 12 triunghiuri din oglinda acrilica cu o grosime de 3 mm. Cele 12 elemente au pe spate banda dublu adeziva buretata, pentru fixarea pe perete. Oglinzile se aplica individual, astfel se pot crea modele diferite. Fiecare triunghi are dimensiunile de 28 x 24 cm. Personal, mi-a placut atat de mult incat am si comandat acest model. Livrarea s-a realizat fara probleme si intr-un timp util. Aveam deja un pattern in minte referitor la modul in care as putea dispune triunghiurile si unde. Locatia aleasa a fost holul de la intrare. Am urmarit astfel sa imbin utilul cu placutul. Reflexia de tip oglinda in primul rand nu doar ca lasa impresia ca dimensiunile holului sunt ceva mai mari, oferind o senzatie de spatiu suplimentar, dar imi si permite sa arunc o privire asupra machiajului inainte sa plec de acasa.

Cu Folina.ro, casa mea a capatat un look nou si modern, care mie imi place foarte mult!

.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments