Advertising

OVB ROMANIA TE INVATA CUM SA ITI PASTREZI BINE BANII

Multi bani ne trec in mana la tinerete si trebuie sa fim prevazatori. Nu ii putem lasa sa curga pe apa sambetei, ci ideal ar fi sa punem la loc sigur ceea ce ne prisoseste, sa ii avem la batranete, cand si puterile si veniturile scad, ba ne mai si imbolnavim.
Am auzit amici care spun ca imobilele reprezinta investitii sigure. Vreti sa studiem putin problema? Toti se duc cu gandul la chiriile mari din Bucuresti, fara sa ia in calcul faptul ca:
-imobilele necesita intretinere, altfel se deterioreaza in timp. O casa are nevoie de reparatii ale acoperisului, de garduri si porti, plus de diferite lucrari de intretinere. Si in cazul unui apartament, imobilul este o modalitate de cheltuire a banilor: izolatii, zugravit, aer conditional. Pe langa reparatiile curente, mai apar si accidente: te inunda vecinul, are loc o explozie in apropiere. Am vazut apartamente distruse care necesitau reconstructie, in urma unor deflagratii puternice.
-casele, apartamentele nu pot fi vandute cand ai nevoie de bani. Daca fortezi nota, le poti da pe lucru de nimic.
Alte propuneri de investitii? Infiintarea propriei afaceri, spun unii. Daca nu ai experienta si contabili si manageri buni, ajungi la faliment si iti pierzi toti banii, in conditiile in care ai si muncit.
Adica poti munci pe rupte si poti pierde si banii.
O alta solutie este reprezentata de bijuterii din aur sau din platina si diamante. Sunt scumpe, nu se devalorizeaza, nu se strica, dar pot fi pierdute sau furate. Cele foarte scumpe greu isi gasesc un cumparator.
Banii la ciorap inseamna sa te pui in mare primejdie si pe tine si pe cei din familie. Poti fi oricand calcat de hoti.

Cu OVB Romania pastrarea banilor este sigura 100% si poti avea si acoperire in situatiile grave cu care te confrunti.
Banii pastrati in diferite asigurari cresc si iti asigura cele mai bune servicii in caz de accidente sau imbolnaviri grave.
De fapt ce este OVB? Este compania care mediaza cele mai avantajoase asigurari din lume, fiind prezenta pe piata asigurarilor de 40 de ani.
Numerele prin care poate fi evaluate activitatea acestei companii sunt impresionante:
-experienta: 40 de ani in cele 14 state europene
-clienti multumiti: zeci de milioane in lumea intreaga
-experienta din Romania: 12 ani.
-100 de parteneri de elita si de incredere in Europa
-peste 150 000 de clienti multumiti in tara noastra
-650 de consultanti licentiate in Romania.
Cum poate ajuta un consultant oamenii prevazatori care doresc sa isi pastreze cat mai bine economiile?

 1. Prin asigurarea veniturilor
 2. Prin asigurarea bunurilor
 3. Prin asigurarile de sanatate si de viata.
  O pensie facultativa va prinde bine oricui. Pensiile de stat (daca nu sunt speciale) sunt foarte mici, de aceea se impune ca fiecare om sa fie prevazator si sa stranga din tinerete bani pentru zile negre.
  Si casele trebuie sa fie asigurate, fiindca se pot intampla multe: incendii, explozii, furtuni violente.
  Asigurarea sanatatii si vietii nu inseamna numai spitalizarea la cele mai bune clinici private, partenere ale asiguratorului sau suma oferita apartinatorilor, in caz de deces, fiindca OVB Romania le doreste viata lunga, sanatate si belsug clientilor.
  OVB Romania mediaza asigurari care ii sunt omului de folos si in cazuri fericite, dar si in nenorocire.
  De pilda, cand un asigurat nu se imbolnaveste in timpul contractului de asigurare a sanatatii, sa intelegem ca va iesi in pierdere?
  Nu, ci castigul lui va fi dublu. In primul rand, a fost linistit toata viata, stiind ca daca se imbolnaveste, va primi cele mai atente ingrijiri, plus o suma lunara din care sa se intretina in cazul in care nu ar fi putut sa mai lucreze.
  In al doilea rand, la sfarsitul perioadei contractuale, primeste o suma consistenta de care sa se bucure la batranete ca premiu pentru ca nu s-a imbolnavit.
  Compania demonstreaza prin longevitate si prin dezvoltarea continuua ca are asigurat viitorul si ca poate supravietui prin serviciile pe care le ofera peste 100 de ani. Banii dumneavoastra vor fi bine investiti si vi se vor da si informatii complete, fiindca nu isi opresc niciun banut din suma lunara pe care o puneti bine prin intermediul lor.
  Am stat de vorba si cu clienti multumiti, dar am citit si articole din mediul online si m-am convins ca ei sunt aliatii mei pentru asigurarea unui viitor sigur.
  Vreau o viata lipsita de griji financiare, tocmai de aceea am ales sa pun la pastrare bani cu OVB Romania. Nu as fi crezut vreodata ca o asigurare sa imi ofere avantaje multiple, iar comportamentul ei financiar sa fie versatile! Este simplu ce vreau sa va spun.
  De regula asociam asigurarea cu o perioada nefasta din viata, dar ma multumeam si cu asta, fiindca m-am gandit ce ma fac, daca ma imbolnavesc si nu am bani pusi bine pentru asta.
  Acum, asigurarile te ajuta la necaz si te premiaza in cazul in care totul s-a sfarsit cu bine.
.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments