PaPa UDMR

papa_udmr_cuibus_transilvania_romania

Captură foto: udmr.ro

Nu pot să nu felicit decizia celor de la USL de a nu-i lăsa pe politrucii de la UDMR să intre în noul guvern. De ce spun asta? Păi pentru că această prostituată neînregistrată legal ca partid politic, a avut în ultimii 20 de ani multe ministere cheie ale României, Min. Mediului, Culturii ș.a. și nu au făcut nimic bun. Tot ce făceau era să asigure o majoritate pentru un pește sau altul și să-și dezvolte mafia locală din Harghita și Covasna. Acum au rămas și fără pește și fără clienți pentru că nu mai au pe cine șantaja. Era timpul ca cei de la UDMR să stea puțin pe tușă să se răcorească și să-și schimbe ideile de promovare, deoarece nu mai țin baloanele de săpun cu discriminarea, cu drepturile minorităților și alte avioane de genul. În România minoritățile au cele mai multe drepturi din Europa, nu există țară care să acorde mai multe drepturi și facilități. Nu am nimic cu cei de altă etnie, din contră am prieteni și îi respect și pe ungurii, și pe ruși, turcii sau pe cei care au alte origini, atîta timp cât sunt oameni, oferă și primesc respect. În Transilvania toate etniile au trăit în armonie fără nici un conflict major per total, cel puțin în ultimii ani. Există un respect reciproc, iar schimburile culturale și colaborările interetnice au dus întotdeauna la un progres și la o bună conviețuire.

Cei de la UDMR au dovedit că nu știu să aibă grijă de cei din zonele unde au majoritatea și au plătit pentru asta! Cred că reconstrucția lor ar putea să înceapă cu niște lecții de română și apoi cu niște strategii pentru o dezvoltare pe bune.

Să vedem ultima declarație a președintelui UDMR, Kelemn Hunor: “După 23 de ani se întâmplă prima dată că ceva ce am discutat acum câteva zile se reia în discuţii şi nu este un lucru foarte plăcut, dar nu sunt dezamăgit”.

PAPA UDMR! Ne vedem în 2016 sau în 2020 sau never!

p.s. clujenii știu că papa este folosit pentru cei pe care nu-i respecți deloc. Mai ușor acceptă un clujean o înjurătură, decât un papa!

(Visited 40 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Selejan irina

U.D.M.R nu fi trist eu ma bucur ca esti in opozitie,SA GUVERNEZE U.S.L-ul singur,cel putin nu va putea arunca vina pe nimeni,din rahat bici si sa si pocneasca nu am vazut.Sincer am simpatizantcu U.S.L.-ul ,cand am vazut ca singurul lor tel sa iasa maghiarii din guvernare….sincer m-a dezgusta au fost latraturi caraghioase,la guvernare cand spui maghiar,toti turbeaza,in speta si cei de la Antena trei pe care pana acum am urmarit-o cu placere.Nu am impartit in propozitii si fraze,sunt maghiar de cultura romana,sper ca sunteti multumiti de rezultat.