Advertising

Patul meu stie

Patul meu stie ca este iubit, cand nu ma pot ridica din el in diminetile triste, ploioase si friguroase de toamna si cele viforoase de iarna. Rabdator, cald, primitor este echipat cu tot ce exista mai bun pe piata de profil ca sa imi dubleze si el confortul.
Ce as putea sa astept de la el, daca l-as imbraca intr-o lenjerie care costa 30 de lei si o porti 3 zile, adica pana la prima spalare? Da, atatea zile are voie sa stea o lenjerie pe pat: 3 zile, asta este si politica hotelurilor bune de cel putin trei stele, cand in camera raman aceeasi oameni. In cazul in care se preda cheia la receptie dupa o noapte, fiindca oaspetele pleaca si se cazeaza altcineva, lenjeria se schimba.
Patul meu stie ca trebuie sa fie la inaltimea asteptarilor, adica, cu lenjerie pufoasa cocolino trebuie sa imi ofere confort maxim. Cand lenjeria este fina, dar tesatura destul de ferma, transpiratia nu se transfera de colo colo, nici microorganismele care ar putea cauza imbolnaviri sau diferite alergii. Cand tesatura este suficient de deasa nu permite murdariei sa ajunga la saltea, fiindca cu tot dusul din fiecare seara organismul viu emite toxine, iar praful se asterne pe pat si de afara, cand deschidem geamurile sa aerisim.
Lenjeria din puf de papadie sau de bumbac dubleaza efectul hipnotizant pe care salteaua moale si pernele din puf de gasca il au asupra organismului. Astfel, cand te intinzi noaptea obosita dupa o zi istovitoare pe patul tau, acesta se desprinde de pamant si pluteste ducandu-te usor-usor in lumea fascinanta a somnului.
De ce am ales lenjeria pufoasa cocolino pentru patul meu? Fiindca este la moda. Ocupa primul loc la egalitate cu lenjeria din bumbac satinat 3 d. In plus, am vorbit direct cu operatoarea de vanzari de pe site-ul oficial al magazinului Patulmeu.ro, iar de la ea am aflat punctele forte ale acestui material si vi le spun si voua, sa ne bucuram impreuna de urmatoarele virturi ale lui:
1. Este moale, calduros si confortabil. Reprezinta o bucurie si pentru persoanele bolnave, condamnate sa stea tot timpul in pat si care au capatat rani din acesta cauza. Nu irita sub nicio forma pielea, ci are efect calmant asupra ei.
2. Rezistenta este de nota 9, 50 din 10 conform aprecierilor specialistilor care au analizat comportamentul la urmatoarele agresiuni si stimuli: spalari succesive, rasuciri, tras de material. Se constata ca nu intra la apa, nu se destrama si nu se toceste, iar imprimeul nu isi pierde sau amesteca intre ele culorile.
3. Capacitatea antialergica si antimicrobiana. Cocolino tine departe acarienii si microbii, de aceea este dorit in cat mai multe case si de catre persoanele foarte sensibile, cu sanatatea subreda.
4. Capacitate termoizolanta. In ciuda aspectului pufos, vara asigura racoarea necesara, iar iarna conserva caldura.
Patul meu stie ce material este cel mai bun pentru mine si cred ca ar face alergie sa pun o lenjerie de calitate indoielnica pe el.
Patul meu stie sa imi ofere odihna si energia necesare ca a doua zi sa fiu din nou proaspata si sa imi reincep cu succes activitatea cotidiana..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments