Advertising

Pet Shop online pentru căţeii care ştiu ce le place

hrana_cainiCând vine vorba de mâncare animalul nostru de companie va face întotdeauna nazuri, va şti ce îi place şi nu va mânca nimic altceva decât mâncarea lui preferată.

Cum alegi hrana pentru căţelul tău? În primul rând alege o hrană naturală şi sănătoasă. În cazul în care chiar te preocupă alegerea unei hrane naturale pentru blănosul tău trebuie să ştii că cea mai bună alegere este hrana bazată pe care nu cereale. Atunci când alegi hrana citeşte eticheta sau descrierea pe care pet shop-ul online o are sub produs, asigură-te că are carne într-un procent de minim 40 – 45%, nu conţine carne, în schimb are fructe şi legume. De asemenea trebuie să aibă un raport optim între proteine, grăsimi şi vitamine şi un nivel scăzut de carbohidraţi. Nu uita să eviţi hrana caini care conţine conservanţi şi coloranţi artificiali.

Produse de calitate are ca principal ingredient o sursă de carne bine specificată, ea poate fi pui, vită, peste, miel, etc.. Tot pe etichetă produselor de calitate vei găsi specificat şi procentul de carne pe care îl conţine. Fii atent şi la formulare, este foarte important ca pe produs să scrie „carne de pui” și nu „pui”, este foarte posibil ca produsele pe care scrie „pui” să conţină subproduse din pui sau chiar înlocuitori, precum ghiare, găti, etc..

Dacă alegeţi să îl hrăniţi cu hrană uscată, trebuie să ştiţi că o hrană uscată completă şi echilibrată are în compoziţia să fructe, legume şi plante medicinale, acestea fiind necesare pentru sănătatea câinelui tău.

Alege ce e cel mai bine pentru căţelul, alege o hrană sănătoasă şi echilibrată. Alege calitatea şi nu cantitatea. Şi nu uita să alegi şi ceea ce îi place căţelului, poate fi o mâncare bună, dar care să nu îi placă, în acest caz schimba sortimentul..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments