Advertising

Piata gadget-urilor

tableta_samsung_quickmobile_cuibus_blog_TransilvaniaÎnceput de an, forțe noi și bineînțeles nevoia de a studia piața gadget-urilor și a smartphone-urilor. După studiul pieței evident urmează pasul în care îmi achiziționez un produs care să fie în ton cu rezoluțiile mele de anul acesta.

Am amânat acest moment din decembrie pentru începutului noului an 2016 deoarece aveam în minte scădearea TVA la 20% și evident prețurile reduse după aceasta.

În studiul meu pe piața online specializată în vânzarea de telefoane mobile, tablete, gadget-uri și așa mai departe am fost uimit și surprins ca magazinele de top ca cel.ro și evomag nu au actualizat încă TVA-ul așa că am ales să-mi fac cumpărăturile pe QuickMobile.ro.  Am aflat acest lucru navigând pe Blogatu.ro pe care le citesc zilnic. Dacă și voi sunteți în același proces de căutare ca și mine puteți să aflați informații dar și cele mai noi review-uri de produse înainte de a le testa pe pielea voastră. Merită sa petreceți puțin timp pentru a vă documenta înainte de a cumpăra.

Eu m-am hotărât să-mi achiziționez tableta Samsung Tab A de 9.7 inch lansată în vară pe piața românească. Am ales acest produs pentru mărimea ecranului, capacitatea procesorului și bineînțeles durata bateriei. Acestea sunt punctele care au fost primordiale în alegerea ei dar am fost plăcut surprins și de alte beneficii care au venit o dată cu ea: aplicațiile Microsoft preinstalate, 100 GB spațiu în OneDrive, designul foarte atractiv și comod, difuzoarele ce emit un sunet impecabil și multitudinea de opțiuni ale sistemului Android care îți ușurează utilizarea ei în cele mai precipitate momente din zi. Dacă aveți copii, nepoți sau cei mici vă vizitează destul de des jocurile rulează ireproșabil.

Desigur, dacă o să comparați această tabletă cu un premium cum ar fi un IPad nu veți face o comparație prea bună dar vă garantez că prețul tabletei aleasă de mine merită toți banii, este mult mai flexibilă privind memoria decât un produs Apple iar un Android v-a aduce cu sine mai multe aplicații gratuite..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments