Pinoboc si presstitutele

pinoboc_cuibus_cluj_transilvania

Boc-poc-pinoboc a intrat într-un con de umbră, că deh nu mai poate să facă nimic deoarece ciolanul portocaliu a dispărut lipitorile îl părăsesc încet și sigur..a mai rămas totuși ceva din acest personaj sinistru: papagalul și demagogia care încă mai au viață. Astăzi pinobocul anunța cu surle și trâmbițe în premieră națională că cică în Cluj-Napoca vor circula de anul acesta 5 autobuze electrice.

boc_mincinosul_minciuni_pdl_cuibus_transilvania_cluj_napoca_romania

Captură foto de pe pagina pinobocului

Bun am răs de m-am prăpădit când am văzut această postare. Cum poate să fie cineva așa de idiot să afirme că este o premieră națională când în alte orașe deja sunt demarate proiecte în acest sens? Încă odată demonstreză că a fost cel mai slab premier care a existat în România, nu are habar nici de proiectele naționale nici de cele locale. Dacă de la pinoboc nu aveam alte așteptări pentru anul acesta, speram că presa se va curăți puțin după alegeri..în sensul să devină mai profi. Dar se pare că mai este este cale lungă până să avem o presă cum trebuie. Caracatița portocalie încă este în viață și această gogoașă lansată de boc apare pe multe trust-uri de presă fără să fie verificată înainte informația. În locul unor demontări a minciunii aceștia o promovează și o ridică în slăvi. Cu astfel de oameni România nu se va ridica niciodată!

presa_romania_presstitutes_cuibus_pinoboc_autobuze_electrice_cluj_napoca_premiera_nationala_gogoasa_marca_pdl

Sursă foto: b.u.

Presstitutelor verificați înainte să publicați ceva! Chiar nu mai aveți nici un dumnezo? Chiar nu mai respectați nici o regulă? Hai să vă spun eu că în Brașov există din 2011 astfel de proiecte, în Suceava există de anul trecut proiecte pentru achiziționarea a peste 30 de autobuze electrice!

Și mai grav e când același ziar publică informații despre autobuzele electrice în martie 2012, iar acum în ianuarie 2013 dau bomba lui pinoboc cu primele autobuze electrice. Este cazul celor de la Minciuna ah scuze Adevărul portocaliu. Mai jos puteți vedea și dovada:

minciuna_adevarul_2013_boc_mincinosul_minciuni_pdl_suceava_transport_cuibus_transilvania_cluj_napoca_romania

Autobuzele electrice din martie 2012

minciuna_adevarul_2013_boc_mincinosul_minciuni_pdl_cuibus_transilvania_cluj_napoca_romania

Autobuzele lui pinoboc din ianuarie 2013

Dacă acestea din Suceava nu au fost în premieră națională piticii lui pinoboc sunt în premieră mondială!!! După ce au furat alegeri, pensii, sănătatea și nervii românilor acum vor să fure și curgerea normală a timpului. Iar știrea din ianuarie 2013 este cea mai tare din Românica, nu mister pinoboc?!

RIP politicienii și presstituția din România.

Alt caz de profesionalism din presa românească – Trafic pe U-isti

p.s. Acest articol este un pamflet, orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare sau nu.

 

(Visited 35 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

[…] marinerul nu mai are nici strop de logică, pinobocul de cluj a luat-o și el pe ulei. Astăzi citeam cum își atacă neamul prost portocaliu printr-o […]

[…] efectul. Astăzi Clujul a mai primit o lovitură datorită marelui fin Alin Tișe-mișe, al micului pinoboc, care a dus niște negocieri “bune” cu Ryanairul. De ce oare? Cum este posibil ca un […]

[…] tinerii iubesc tot mai mult această metodă de dialog. Postul meu prin care demonstram clar că pinobocul a mințit a fost șters și apoi m-au blocat pentru pagina pinobocului, de ce oare? ADEVĂRUL SUPĂRĂ dl […]

madriano

Ura ta fata de Boc iti intuneca vederea si ratiunea. Probabil ca tu esti un sustinator inrait al USL-ului, organizatie in care proiectele se confunda cu realizarile. Mai multe orase din Romania au depus PROIECTE de finantare pentru dezvoltarea transportului in comun nepoluant, insa putine au obtinut FINANTAREA. Suceava e unul din orasele care a depus un astfel de proiect, insa acesta nu a fost inca aprobat. Clujul incearca sa obtina fonduri de la guvernul elvetian, mult mai usor de obtinut decat cele europene, astfel incat daca in Cluj vor ajunge autobuze electrice in 2013, va fi o premiera nationala.