Stiinta & Sanatate

Platforma MATRIX – Roboterapie si Realitate Virtuala

Motto: “…Noi Nu Prezicem Viitorul, Nu Il Construim, Noi Suntem Deja Acolo!…”

Platforma de Psihoterapie prin Robotica/Roboterapie si Realitate VirtualaPLATFORMA PSYTECH-MATRIX – este un Centru de Excelenta al Catedrei de Psihologie Clinica si Psihoterapie / Institutul International de Studii Avansate de Psihoterapie si Sanatate Mintala Aplicata din Universitatea Babes-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, un Pol de Excelenta la nivel national si un Actor Major in domeniul Stiintelor Cognitive Clinice/Psihoterapiei la nivel international.

 

 

Platforma PsyTech-MATRIX reuneste un grup interdisciplinar (ex. psihologi, medici, informaticieni, graficieni), este integrata in retele internationale de prestigiu, are colaboratori si membri cei mai reprezentativi profesionisti din domeniu de la universitati/institute de top din lume (ex. “Institute for Creative Technology“, SUA). Personalul Platformei este pregatit de specialisti din SUA, fiind probabil, in acest moment, cel mai bine pregatit din tara in domeniul psihoterapiei prin robotică (roboterapie) si realitate virtuala.

 

Platforma PsyTech-MATRIX este integrata cu Platforma de Imagistica Avansata – fMRI/EEG – in Stiintele Cognitive Clinice, pentru a genera cercetari de frontiera, si cu Clinica Universitara de Psihologie “Babes-Bolyai – PsyTech, pentru a genera servicii psihologice inovative in scopul tratamentului tulburarilor emotionale si de comportament si/sau pentru promovarea sanatatii.

Sursa PsyTech.ro

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments