WWW

Pleaca zoso.ro din blogosfera romaneasca?

Sursă foto: printscreen

Am dat o tură pe blogurile care erau în trecut în topuri să văd ce se mai “postează” și am rămas mirat când am văzut că zoso.ro se gândește să se retragă sau e oare doar o strategie să resusciteze puțin internauții?

Se face oare curățenie și în blogosfera noastră unde cancaniștii și limbajul agresiv luau locul celor care chiar aveau informații utile și spuneau ceva. Dar vorba aceea timpul le rezolvă pe toate..

Nu am nimic cu nimeni, dar zoso nu era pe placul meu deoarece limbajul era cam agresiv și tipul omului care știe tot.. Orice decizie va lua eu personal sigur nu o să-i simt lipsa din blogosfera românească.

Acum câțiva ani când mi-am făcut pentru prima dată un blog/site personal am rămas cu un gust amar când vedeam cine e în topurile noastre. Dar nu a contat deoarece eu nu am avut niciodată intenția să mă protituez și să ajung în topuri cu virale cancaniste, pentru mine e doar o pasiune și un site personal.

Aștept ca și în România să scăpăm de cancanisme și să ajungă cât mai sus blogurile de valoare, așa cum se întâmplă pe alte meleaguri.

Om trăi și om vedea când se va întâmpla asta!

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alin

Nu stiu sincer cine ii va simti lipsa aluia.

[…] post mai vechi ( Pleacă zoso din blogosfera romaneasca ) aminteam de marele zoso…credeam că se va face o curățenie pe bune în acest sector..dar […]